Vse tekme svetovnega prvenstva v nogometu na enem mestu

Marjan Kodelja 24. november 2022 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/Novicka-neo-nogomet-kodelja-nov22-hero.jpg

Ker bo naslednjih nekaj tednov za ljubitelje najpomembnejše postranske stvari zelo razburljivih, so se v Telekomu Slovenije odločili, da na platformi za pametno življenje NEO poenostavijo spremljanje nogometnih tekem svetovnega prvenstva v nogometu.

 

Na platformi NEO, v katero sodijo TV-komunikator NEO Smartbox, spletni portal neo.io in mobilna aplikacija NEO, je nogometnim navdušencem na voljo pregled tekem po skupinah od A do H, hitri pregled tekem oziroma prenosov v živo na tekoči dan in pregled vrhuncev tekem na televizijskem programu TV SLO 2. Najhuje, kar se lahko pripeti navdušenemu ljubitelju nogometa, je kratkotrajna nepozornost in poteza dneva je mimo. Ne ravno popolnoma. Vedno lahko prevrtite tekmo nazaj in se trudite poiskati kratko sekundo ali dve, ko se je vrhunec zgodil. Toda čas teče. Dogodek poteka naprej in bolj kot se oddaljuje, težje ga je najti. Da se kaj takšnega ne more zgoditi, je zaslužna funkcija »Vrhunci«, ki je naročnikom Telekoma Slovenije na voljo že kar nekaj časa. Pomembno pa je, da je preprosto dostopna: z glasovnim ukazom »vrhunci«, s potrditvijo ikone »tri črtice« znotraj videopredvajalnika ali na strani »podrobnosti« izbrane tekme med ogledom v živo ali za nazaj.

 

Tekme svetovnega nogometnega prvenstva so zbrane na podstrani www.neo.io/Katar2022, ki je dostopna na različne načine, odvisno od izbranega okolja. Na TV-komunikatorju NEO Smartbox je na voljo z glasovnim ukazom »katar2022«, »svetovno prvenstvo v nogometu«, »fifa worldcup«, »katar svetovno« ali »katar svetovno prvenstvo«, na spletnem portalu in v mobilni aplikaciji pa do nje vodi klik na celostranski oglas ali na izbrano možnost v stranskem meniju.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. november 2022
6059
24. november 2022
Vse tekme svetovnega prvenstva v nogometu na enem mestu