WD na trg z estetskim zunanjim trdim diskom

Tehnik 30. junij 2017
/PublishingImages/WD-na-trg-hero.jpg

Priznani proizvajalec trdih diskov, Western Digital, je dal v prodajo nov zunanji trdi disk, ki sliši na ime My Passport Ultra. Gre za zelo uporaben trdi disk, ki poleg dobre zmogljivosti nudi tudi estetski dizajn.

Zunanji trdi disk My Passport Ultra je uporabnikom na voljo v štirih velikostih – 1 TB, 2 TB, 3 TB in 4 TB. Prostora na tej napravi je torej več kot dovolj. Cena za naštete različice se giblje od 79,99 dolarjev do 139,99 dolarjev (od približno 70 do 123 evrov).

Poleg zadostne količine prostora za shranjevanje datotek nudi trdi disk My Passport Ultra uporabnikom tudi programsko opremo WD Discovery. Ta omogoča zelo enostavno varnostno kopiranje slik, videov in dokumentov z družbenih omrežij, oblačnih storitev … Trdi disk se ponaša tudi z 256-bitnim strojnim šifriranjem po standardu AES in programsko opremo WD Security, ki zagotavljata dobro varnost.

 

Trdi disk My Passport Ultra je na voljo na spletni strani wd.com in še pri nekaterih drugih prodajalcih. Kupiti ga je možno v zlato-beli ter v sivo-črni barvi.

Vir: twitter.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. junij 2017
3532
30. junij 2017
WD na trg z estetskim zunanjim trdim diskom