YouTube Android uporabnikom omogočil temno temo

Matej Ribič 10. september 2018
/PublishingImages/yt-dark-sept18-hero.jpg

YouTube je temno temo ponujal uporabnikom na PC in iOS že kar nekaj časa, čemur so se naše oči hitro privadile, so nas pa še vedno slepile YouTubove aplikacije na androidnih mobitelih. Temu pa ni več tako, saj je YouTube aplikacijo posodobil in omogočil uporabnikom temni način. Ta prej svetlo ozadje s črnimi ikonami spremeni v temno barvo s sivimi ikonami, kar nam bo prišlo še posebej prav v poznih urah, ki jih preživimo z gledanjem posnetkov.

Preden lahko temni način vključimo, pa moramo aplikacijo posodobiti prek trgovine Google Play, če se nam aplikacije ne posodabljajo samodejno. Nato v aplikaciji YouTube tapnimo na svojo ikono v desnem zgornjem kotu in se najprej pomaknimo pod Nastavitve, nato Splošno, temno temo pa lahko najdemo čisto na vrhu in jo vključimo s preprostim dotikom na gumb za preklop na desni strani.

 

Nekaterim uporabnikom ta nastavitev ni na voljo takoj. Če se to zgodi, vam predlagam, da najprej poskusite zapreti aplikacijo in jo nato odpreti. Če to ne deluje, pa težavo reši izbris predpomnilnika aplikacij v nastavitvah naprave, saj je temna tema sedaj na voljo na vseh večjih platformah.

Vir: notebookcheck.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. september 2018
4192
10. september 2018
YouTube Android uporabnikom omogočil temno temo
Android