YouTuber dokazal, da je Nokia 5 precej vzdržljiva

Tehnik 22. december 2017
/PublishingImages/clanek-nokia5-hero.jpg

Priljubljeni YouTuber Zack (kanal JerryRigEverything), ki je do danes preizkusil vzdržljivost številnih mobitelov, je tokrat preveril, kako dobro se praskam, ukrivljanju in še kakšnemu neželenemu zunanjemu vplivu upira mobitel Nokia 5.

Zack je s svojim novim testom dokazal, da je Nokia 5 precej vzdržljiv mobitel. Kot boste lahko videli v njegovem spodnjem videu, se steklo na sprednji strani Nokie 5 zelo solidno bori proti praskam. Še bolj pa navdušuje trdnost mobitela. Zackov test je dokazal, da je Nokio 5 s prostimi rokami skoraj nemogoče ukriviti. K dobri trdnosti je v največji meri pripomoglo aluminijasto ohišje.

Zack ni preizkušal, kako odporna je Nokia 5 na padce, je pa pokazal, da ima mobitel na zgornjem in spodnjem delu ter v kotih plastiko. Ta plastika bi lahko do neke mere ublažila padce. Vseeno pa uporabnikom tega mobitela priporočamo uporabo ovitka.

Celoten Zackov test si lahko pogledate spodaj.

 

Celoten Zackov test si lahko pogledate spodaj. Če vas zanima več o Nokii 5, si preberite naš test, mobitel pa lahko po ugodni ceni kupite pri nas.

Vir: play.google.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. december 2017
3792
22. december 2017
YouTuber dokazal, da je Nokia 5 precej vzdržljiva
Android