Z igro Rock Band VR se boste počutili kot prava rokerska zvezda

Tehnik 9. februar 2017
/PublishingImages/rock-band-vr-hero.jpg

Imate očala Oculus Rift in z njimi radi igrate video igre? Če je vaš odgovor da, potem boste verjetno veseli novice, da bo za ta očala kmalu na voljo nova zelo zanimiva igra – Rock Band VR. Rock Band VR je posebna izvedba starejših iger Rock Band, ki jo igrate v navidezni resničnosti. Igralec se počuti, kot da dejansko stoji na odru in nastopa s svojo skupino.

Igra Rock Band VR bo, kot so zapisali snovalci te igre na uradnem Twitter profilu, na voljo od 23. marca dalje. Uporabniki lahko na Amazonovi spletni strani že sedaj oddajo prednaročilo za komplet (bundle), v katerem sta Rock Band VR in kitara.

 

Če bi radi preverili igralnost igre Rock Band VR, priporočamo ogled videa, ki so ga snovalci igre pripeli v tvitu. Video si lahko ogledate tukaj.

Do danes je bilo izdanih že kar nekaj iger Rock Band. Igričarji so lahko uživali v Rock Bandu, Rock Bandu 2, Rock Bandu 3 in Rock Bandu 4 (na slikah), po novem pa bodo lahko še v Rock Bandu VR. Verjamemo, da bo serija Rock Band kmalu bogatejša še za kakšno igro.

Vir: @RockBand

Foto: Harmonix

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. februar 2017
3337
9. februar 2017
Z igro Rock Band VR se boste počutili kot prava rokerska zvezda