7 super razširitev za Chrome, ki jih športni navdušenci morate imeti

Tehnik 18. december 2017
/PublishingImages/google-vticniki-hero.jpg

Pri Tehniku smo se odločili, da se »vržemo« med razširitve za Chrome in vam predlagamo nekaj dobrih. Tokrat se posvetimo tistim, ki so primerne za športne navdušence. V kakšnem drugem članku pa bodo sledile še druge, ki niso športno obarvane. Vse naše predlagane razširitve delujejo na Chromu za Windows.

365Scores

Razširitev 365Scores nam omogoča, da smo na tekočem s športnimi rezultati, športnimi novicami in še čem, kar zadeva šport. V tej razširitvi lahko enostavno izberemo ekipe, športnike in lige, ta pa nas nato obvešča o rezultatih, novicah in podobnem, kar se nanaša na naše izbore. Pohvaliti velja, da ta razširitev pokriva številne slovenske športne klube, pa tudi nekatere naše lige. Če bi vam morali predlagati samo eno športno razširitev, bi vam verjetno prav 365Scores.

 

UFC Calendar

Razširitev UFC Calendar je kot nalašč za tiste, ki radi gledajo mešane borilne veščine, ki potekajo pod okriljem organizacije UFC (Ultimate Fighting Championship). Bistvo te razširitve je v tem, da prikazuje, kdaj bodo naslednje borbe UFC.

Are You Watching This!?

Razširitev Are You Watching This!? nam nudi rezultate in novice za različne športe. Ta razširitev je kot nalašč za tiste, ki obožujejo predvsem ameriške športe, saj se osredotoča nanje. Bodo pa s to razširitvijo zadovoljni tudi tisti, ki majo radi običajen (evropski) nogomet. Pokriva namreč tudi tega.

 

Ultimate Football Results

Ta razširitev je namenjena vsem ljubiteljem najbolj pomembne postranske stvari na svetu – nogometa. V njej lahko najdemo lestvice najpomembnejših nogometnih lig na svetu, rezultate nogometnih tekem in razporede prihajajočih nogometnih tekem. Vse informacije razširitev sicer črpa z BBC-jeve spletne strani. Če potegnemo črto, je Ultimate Football Results zelo solidna razširitev, ki je nogometni navdušenci ne smete spregledati.

Net Value

Net Value je preprosta razširitev za nogometne navdušence. Prek te razširitve lahko hitro izvemo, kolikšna je tržna vrednost posameznih nogometnih igralcev. Informacije razširitev črpa s priznane spletne strani transfermarkt.com.

Latest NBA Videos

Med preizkušanjem športnih razširitev smo naleteli tudi na eno kar zanimivo košarkarsko razširitev, ki sliši na ime Latest NBA Videos. Razširitev Latest NBA Videos nam, kot že ime razkriva, ponuja nove videe iz najmočnejše košarkarske lige na svetu. S pomočjo te razširitve košarkarski navdušenci ne boste zamudili kakšnih pomembnih atraktivnih potez Gorana Dragića in drugih košarkarskih mojstrov.

 

FanSided News

FanSided News je še ena športna razširitev, ki se nam je zdela dobra. V njej enostavno lahko nastavimo, katere športne ekipe in kateri športniki nas zanimajo, ta pa nam nato servira novice v zvezi s temi ekipami in športniki. Za razliko od večine preostalih športnih razširitev nam FanSided News celo omogoča, da si nastavimo, koliko prostora v brskalniku naj nam zasede, ko jo odpremo.

Vira: blog.google/press, chrome.google.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. december 2017
3784
18. december 2017
7 super razširitev za Chrome, ki jih športni navdušenci morate imeti