Za boljše počutje s čistilniki zraka iz E-trgovine Telekoma Slovenije

Tehnik 23. november 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/cistilniki-zraka-etrgovina-tehnik-nov21-hero.jpg

Zima je pred vrati in z njo tudi kurilna sezona, ki poveča količino škodljivih delcev v zraku, še posebej v povezavi s pogostejšim nizkim zračnim pritiskom in manj vetrovnimi dnevi. Ob tem pa zaradi mraza tudi bistveno manj zračimo kot poleti, tako je čistilnik zraka smiselna rešitev, ki poskrbi za boljše počutje tako doma kot v pisarni. Izbrali smo 4 najbolj zanimive iz ponudbe E-trgovine Telekoma Slovenije.

Čistilnik zraka Blueair HealthProtect™ 7770i

Čistilnik proizvajalca Blueair vsebuje širok nabor patentiranih tehnologij, ki poskrbijo, da dobro očisti zrak celotnega prostora. Tako denimo tehnologija GermShield iz zraka odstranjuje viruse in bakterije, Spiral Air 360° poskrbi, da se med delovanjem izmenja zrak v vseh kotičkih prostora. Čistilnik je tudi naprava IoT, saj ga lahko upravljamo z aplikacijo prek telefona ali Amazonovo pametno asistentko Alexa.

 

Čistilnik zraka Electrolux Pure A91-404GY

Electroluxov čistilnik zraka vsebuje tudi merilnik kakovosti zraka in na osnovi rezultatov samodejno prilagaja moč čiščenja, s čimer poskrbi za čist zrak, energetsko učinkovitost in čim daljše trajanje filtrov s petstopenjskim čiščenjem. Upravljamo ga lahko z aplikacijo Pure A9, ki omogoča tudi nastavitve časovnikov za vklop in predstavitev natančnih podatkov o kakovosti zraka v prostoru.

 

Čistilnik zraka Hoover H-PURIFIER 700 HHP75CAH011

Hooverjeva rešitev poleg čiščenja zraka ponuja tudi vlaženje in razprševanje dišav ter probiotikov, hkrati pa s senzorji za kakovost zraka prinaša tudi funkcijo alarma za prisotnost ogljikovega monoksida, ki je sicer del obvezne opreme za uporabo različnih kurilnih sistemov. 3-slojni filter odstranjuje prah, mikro delce, alergene in plinaste onesnaževalce ter vonjave, naprava pa je dovolj zmogljiva za čiščenje in vlaženje zraka v prostoru do 110 m2. Upravljamo ga z aplikacijo na telefonu.

 

Vlažilec in čistilec zraka Dyson Pure Humidify + Cool

Kot je značilno za britanskega proizvajalca gospodinjskih aparatov, je tudi ta čistilnik zraka vrhunec oblikovanja, ki ga ni treba skriti v kot sobe, temveč ga lahko postavite tudi na vidno mesto. Naprava združuje funkcionalnosti čiščenja in vlaženja zraka, poleti pa je uporaben tudi kot ventilator. Vključeni senzorji sproti preverjajo kakovost zraka in pripravljajo poročila, zrak pa filtrira skozi aktivno oglje in filter HEPA ter skrbi za odstranjevanje bakterij in alergenov. Upravljamo ga lahko z lično oblikovanim daljincem ali pa z aplikacijo Dyson Link.

 


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
23. november 2021
5812
23. november 2021
Za boljše počutje s čistilniki zraka iz E-trgovine Telekoma Slovenije