Za pot v Silicijevo dolino se poteguje 18 razvijalskih ekip

Tehnik 24. september 2013
/PublishingImages/m-appfest-2012-organizatorji.jpg

Kot kaže, je med slovenskimi Android razvijalci kar nekaj podjetniških ambicij, saj se bo v okviru izbora M:AppFest 2012 kar 18 razvijalskih ekip potegovalo za pot v Silicijevo dolino in nove zveze s potencialnimi investitorji. Bo kateri izmed ekip uspel tudi preboj na tuje trge?

M:AppFest 2012

Strokovna žirija bo med ekipami, ki se potegujejo za glavno nagrado, ta teden najprej izbrala deset finalistov. Pri tem bodo upoštevali kriterije, ki so navedeni v pogojih natečaja. Izbrani finalisti bodo imeli možnost svojo predstavitev izpiliti na pripravljalni delavnici, ki jo bo predvidoma 2. 4. organiziral Hekovnik.

Dober teden kasneje, predvidoma 11. 4., pa finaliste čaka še ognjeni krst - predstavitev aplikacij in podjetniških idej pred strokovno žirijo. Podrobna navodila glede predstavitev boste sodelujoči v kratkem prejeli preko e-pošte, že sedaj se pa lahko na svoje predstavitve začnete pripravljati s pomočjo izhodišč, ki so bila predstavljena na podjetniških delavnicah M:AppFest 2012.

V mesecu aprilu bodo nato izbrane aplikacije objavljene tudi v novi Mobitelovi aplikacijski trgovini M:Market, kjer se bodo do začetka poletja potegovale za priljubljenost med uporabniki. Aplikacije, ki bodo vam, uporabnikom, najbolj všeč, bodo nagrajene še s Samsungovimi napravami.

Za vpogled v nove slovenske Android aplikacije bo torej potrebno še malce počakati, do takrat pa si lahko ogledaš seznam najbolj zanimivih obstoječih slovenskih Android aplikacij po izboru našega uredništva.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
1618
24. september 2013
Za pot v Silicijevo dolino se poteguje 18 razvijalskih ekip