Zaključilo se je glasovanje za M:Windows Phone 7 aplikacije

Tehnik 24. september 2013
/PublishingImages/wphone7_235.png

Danes, točno opoldne, se je zaključilo glasovanje za 43 slovenskih aplikacij iz natečaja M:Windows Phone 7. Zmagovalne aplikacije bodo znane po preštetih glasovih tako uporabnikov kot strokovne žirije, še naprej pa lahko do vseh aplikacij dostopaš preko aplikacije Windows Phone Marketplace.

V imenu razvijalcev aplikacij se ti zahvaljujemo, če si med tistimi, ki si aplikacije iz natečaja prenesel/la iz Marketplace-a in glasoval/a za svoje najljubše aplikacije.

Natečaj M:Windows Phone 7

Število prenosov, ocene na Marketplace-u in seveda tvoji glasovi bodo v kombinaciji z glasovi strokovne žirije določili štiri najboljše aplikacije v vsaki izmed treh glavnih tekmovalnih kategorij (Informativne vsebine, Zabavne aplikacije in Poslovne aplikacije). Avtorji štirih najboljših aplikacij v vsaki kategoriji bodo nagrajeni z mobilnimi telefoni Windows Phone 7.

Poleg tega bo strokovna žirija med vsemi prijavljenimi izbrala še prejemnike treh glavnih nagrad v višini 5.000, 2.000 in 1.000 EUR.

Zmagovalci bodo v prihodnjih tednih objavljeni tudi na Tehniku, seveda pa lahko vse aplikacije iz natečaja še naprej najdeš na Marketplace-u. Za hiter dostop do povezav do vseh aplikacij lahko na svojem WP7 telefonu obiščeš stran: http://beta.m.mobitel.si/m-wp7-aplikacije.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
1566
24. september 2013
Zaključilo se je glasovanje za M:Windows Phone 7 aplikacije
Windows Phone 7