Zaščiti in polepšaj iPad 2 z Miniot Cover

Jan Ferme 24. september 2013
/PublishingImages/Screen-shot-2011-05-12-at-12.13.41-PM.png

Večina ljudi ob nakupu iPada 2 zraven dokupi še zaščito v obliki Smart cover-ja. Če ti ne ustreza prvi iz umetnega materiala ali drugi iz usnja, si lahko omisliš tretjo različico iz lesa. Tako je, iz popolnoma naravnih materialov kot je les in imenuje se Miniot cover. Nizozemci so se dobro spomnili in naredili ter ponudili nekaj, kar Apple ne.

Na Miniot Cover se čaka tudi do štiri tedne ali več, sploh, če si gor napišeš posvetilo ali kakšno misel, da ti ga vgravirajo. Možno je tudi vgraviranje kakšne slike, samo je treba paziti, da ven ne pride kakšen zmazek, priporočljive so enostavnejše fotografije. Na voljo imate tri različne tipe Miniot cover-ja in s tem tri različne cene.

Prva serija je standardna. Na voljo imaš 6 različnih vrst lesa in nimaš možnosti graviranja. Cena je 50 € + 19% davka + poštnina. Zračunal sem, da pride z davkom in dostavo v Slovenijo malo čez 70 €.

V drugi seriji lahko izbiraš med 68 različnimi vzorci in 9 različnimi vrstami lesa. Druga serija ponuja dve vrsti graviranja. Prvo je navadno tekstovno in je zastonj, medtem, ko drugo s svojo sliko, stane dodatnih 15 €.  Cena večine vzorcev je 60 €, nekaj vzorcev pa je tudi po 50 €. Torej, če vzameš s svojim vzorcem in graviranjem s slike, te pride malo čez 100 € (vštet davek in poštnina do Slovenije).

Tretja serija je najbolj ekskluzivna in tudi najdražja. Izbereš si lahko vsako rebro Miniot cover-ja posebej, svojo vrsto lesa, s svojo barvo. Prvi tip graviranja je zastonj, drugi dodatnih 15 €. Cena tretje serije s "fancy" izdanim lesom in slikovnim graviranjem, te pa pride okoli 115 € (vštet davek in poštnina do Slovenije).

Ali se Miniot cover splača ali ne je stvar posameznika. Moram pa priznati, da bi izgledal zelo lepo na mojem iPadu 2 :) .

Vir: Miniot
Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. september 2013
725
24. september 2013
Zaščiti in polepšaj iPad 2 z Miniot Cover