Zbogom zavihki in luknje v zaslonih, Samsung ima boljšo rešitev

Tehnik 29. oktober 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/brez-lukenj-samsung-kavcic-hero.jpg

Sodobni pametni mobiteli imajo sprednjo kamero (no, nekateri imajo celo več sprednjih kamer) navadno postavljeno v zgornji rob, v zavihek ali v luknjo, ki zeva skozi zaslon. Vsi ti načini vgradnje sprednje kamere onemogočajo, da bi imel mobitel neprekinjen zaslon z minimalnimi robovi. Se pa zdi, da kmalu prihajajo mobiteli, ki bodo imeli sprednjo kamero vgrajeno precej bolj diskretno.

Kot razkriva znani tviteraš Ice universe, bo Samsung prihodnje leto predstavil mobitel, ki bo imel kamero vgrajeno pod zaslon. Torej lahko pričakujemo, da nam bo predstavil mobitel s sprednjo kamero, ki bo delovala skozi zaslon. Pri tem mobitelu torej ne gre pričakovati, da bi imel v zaslonu luknjo/zavihek za sprednjo kamero.

 

Ice universe je hkrati še zapisal, da omenjeni Samsungov mobitel ni Fold 2 ali S11. Morda bi bil potemtakem lahko Note11. Ugibamo. Ni pa izključeno, da ne gre za kak drug mobitel. Lahko bi šlo za kakšnega iz serije Galaxy A.

Samsung je v letošnjem letu že ponudil mobitel, ki v osnovi na sprednjem delu nima vidne kamere. Gre za mobitel Galaxy A80 (vidite ga na fotografijah), ki kamero na sprednjo stran prikliče po potrebi. Mobitel Galaxy A80 prodajamo tudi pri nas. Če ga boste kupili še pravi čas, boste lahko poleg dobili še darilo: slušalke AKG Y500. Več o mobitelu in darilu tukaj.

Vir: twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. oktober 2019
4900
29. oktober 2019
Zbogom zavihki in luknje v zaslonih, Samsung ima boljšo rešitev
Android