Znano, kdaj bo Google letos izpeljal konferenco I/O

Tehnik 1. februar 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/google-io19-kavcic-feb19-hero.jpg

Google že vse od leta 2008 vsako leto organizira konferenco I/O, na kateri predstavlja novosti. Konferenco običajno izpelje maja, dvakrat pa jo je tudi že junija. Sedaj je znano, kdaj jo bo izpeljal letos.

Glavni izvršni direktor Googla, Sundar Pichai, je na Twitterju razkril, da se bo letos konferenca I/O odvijala od 7. do 9. maja, torej ob zelo podobnem času kot lani (8. do 10. maj).

 

Na lanski konferenci I/O je Google med drugim govoril o operacijskem sistemu Android Pie, pokazal pa je tudi, kako lahko njegov Google Assistant opravlja klice. Tukaj si lahko še enkrat pogledate celotno lansko konferenco.

Zadnje konference I/O smo si lahko ogledali v živo prek YouTuba in verjamemo, da si bo v živo mogoče ogledati tudi letošnjo. Pričakujemo, da si bo letošnjo mogoče ogledati na tem Googlovem profilu YouTube.

Ljubitelji tehnologije bodo sicer prišli na svoj račun še pred konferenco I/O. 20. februarja bo namreč Samsung predstavil novosti (pričakujemo lahko, da bo predstavil Galaxyje S10), 25. februarja pa se začne kongres MWC, na katerem lahko pričakujemo veliko novih mobilnih naprav.

Vira: twitter.com, youtube.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. februar 2019
4428
1. februar 2019
Znano, kdaj bo Google letos izpeljal konferenco I/O