Znano, kdaj bodo ljubitelji Star Warsa dobili novo igro

Tehnik 18. april 2017
/PublishingImages/starwars-hero.jpg

Če spadate med tiste, ki imajo radi igre Star Wars (pa tudi istoimenske filme), boste morda veseli informacije, da sta Electronic Arts in Lucasfilm najavila izid težko pričakovane igre Star Wars Battlefront II. Kot pravita, bo Star Wars Battlefront II na prodajne police po vsem svetu prišla 17. novembra letos. Omenjenega dne bo na voljo tako za uporabnike konzol PlayStation 4 in Xbox One kot za uporabnike osebnih računalnikov.

Igra Star Wars Battlefront II predstavlja nadaljevanje igre Star Wars Battlefront, ki je izšla leta 2015. Slednjo je širša javnost sprejela zelo solidno. Upamo, da bo z novinko še bolje.

Kot pravijo pri Electronic Artsu, bo Star Wars Battlefront II igričarjem nudila enoigralski in večigralski način. V večigralskem načinu bodo igričarji lahko med drugim pilotirali letalo »First Order TIE Fighter«, obenem pa se bodo lahko spopadali tudi na kopnem. V enoigralskem načinu pa bodo v zanimivi zgodbi med drugim lahko upravljali tudi ikonična lika Luka Skywalkerja in Kyla Rena.

Spodaj si lahko ogledate zanimiv napovednik igre Star Wars Battlefront II.

 

Vira: News EA, Youtube

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. april 2017
3405
18. april 2017
Znano, kdaj bodo ljubitelji Star Warsa dobili novo igro