• /PublishingImages/fotoms2.jpg

  Novo v ponudbi - testiramo

  24. september 2013 - Jan Omahen

  Na Mobitel Facebook strani nas večkrat vprašate, kdaj bo na voljo kakšen mobitel. Točnih datumov ne moremo razkriti, saj gre za predvidene datume, ki se lahko zaradi različnih dejavnikov (dobavljivost, časovni zamiki,itd) prestavijo ali pa mobiteli sploh ne pridejo na police Mobitelovih centrov.

  Ker pa želimo, da ste vedno obveščeni, lahko razkrijemo, katere mobitele trenutno testiramo. Testiranja, ki jih opravijo naši tehniki, zagotavljajo, da mobiteli v našem omrežju delujejo tako, kot je treba.

  Nekaj časa se že igramo z Samsung Galaxy Tab-om, ki bo na voljo predvidoma novembra. Prvi odzivi so super, gre za pravi Androidni čudež. Ne dvomimo, da vam bo všeč.

  BlackBerry 9800 Torch naj bi na police prišel že v tem mesecu, poudarjamo, datumi se lahko vedno spremenijo, saj je dejavnikov, ki na to vplivajo, kar nekaj. Novinca iz BlackBerry družine sicer pridno testirajo naši tehniki.

  V novembru bomo v ponudbo najverjetneje dodali HTC Desire HD. Spraševali ste, kdaj bo na voljo Nokia N8. Ta bo najverjetneje v ponudbi konec decembra ali pa v januarju. Upamo seveda, da čimprej, saj si ga marsikdo od vas zelo želi.

  Poskrbeli bomo za vse, v decembru bo v ponudbi tudi nekaj Windows Mobile 7 mobitelov. Zaenkrat testiramo mobitele znamke LG, Samsung in HTC. Kateri točno, sporočimo, ko bomo bližje dnevu prodaje.

  Na kratko so to vse večje novosti, ki jih lahko pričakujemo do konca leta. Naša ponudba se bo torej še širila in dopolnjevala z novimi mobitelimi in napravami.

  Obveščamo, svetujemo in raziskujemo! Svoja mnenja in želje pa še vedno pišite na zid Mobitelove FB strani ali pa nam pišite na info@mobitel.si. Razprava o zgornjih mobitelih pa naj se nadaljuje kar v komentarjih spodaj ;)


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1072
24. september 2013
Novo v ponudbi - testiramo
Novice
Windows Phone 7