• /PublishingImages/AppBrain.jpeg

  Novosti aplikacije AppBrain [Android]

  24. september 2013 - Tehnik

  Aplikacijo AppBrain prav gotovo že poznaš, zato le kratek opis. AppBrain sestoji iz aplikacije za mobitel in pripadajoče spletne strani, pri čemer se je treba v obe prijaviti z uporabniškim imenom in geslom za Gmail. Ko izbrane aplikacije na strani dodaš v svoj račun, le še poženeš aplikacijo na mobitelu, izbereš Sync in potrdiš namestitve vsake aplikacije na svoj mobitel.

  Najnovejša različica aplikacije AppBrain omogoča tudi nameščanje ozadja na mobitel. Kako? Preprosto. Pojdi na http://www.appbrain.com/my_apps, klikni na povezavo na desni strani “Set Wallpaper”, dodaj povezavo do slike, naloži sliko iz svojega računalnika ali pa izberi kakšno iz galerije. Shrani in če tvoj mobitel poganja Android 2.2, bo ozadje samodejno nastavljeno; pri nižjih različicah Androida pa bo potrebno v aplikaciji na mobitelu izbrati še “Sync”.

  Če naletiš na zanimiv članek, ki ga želiš kasneje prebrati, kopiraj povezavo v naslovno vrstico na desni in pritisni ‘Send’. Povezava se ti bo nemudoma odprla na mobitelu, če si v vrstico vpisal besedilo, pa  bo to shranjeno v odložišču mobitela.  Če tvoj mobitel poganja nižja različica kot Android 2.2, moraš  v aplikaciji na mobitelu izbrati še “Sync”.

  Če želiš katero od aplikacij odstraniti, klikni “Uninstall”, na mobitelu se bo odprlo okno, kjer dejanje le še potrdiš. Pri nižjih različicah Androida pa je potrebno v aplikaciji na mobitelu izbrati “Sync”.

  Najnovejšo različico AppBrain najdeš na Android Marketu. Kot smo že omenili, bodo na mobitelih z Androidom 2.2 stvari delovale samodejno, pri nižjih različicah pa je potrebna še sinhronizacija v aplikaciji AppBrain.

  Vir: AppBrain


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1441
24. september 2013
Novosti aplikacije AppBrain [Android]
Aplikacije
Android