• Po poteh naših video predstavitev, 1. del

  24. september 2013 - Tehnik

  Še preden se je svetu interneta pridružil naš Tehnik, smo pogruntali, da bi bilo novosti v Mobitelovi ponudbi fino predstaviti tudi v video obliki. Ne le v oglasih na televiziji temveč tudi na našem lastnem YouTube kanalu in prenovljeni spletni strani. Od pametne ideje do kreativne izvedbe pot ni dolga :). Z video posnetki smo začeli lani decembra, produkcijski del pa smo zaupali AV ekipi "domače" agencije, Planet9.

  Premierno sta se v novi vlogi preizkusila Ana Svetovalka ter Luka Tehnik. Če filmčke spremljaš redno, si verjetno pogruntal, da jih povezuje skupna nit. Če se ti tudi malo ne sanja o čem pišem, jih prečekiraj. Zgodba z vabilom na kavo se je začela prav na prvem snemanju :).

  V prvem filmčku sta primerjala mobitela N97 in N97 mini.

  V naslednji etapi  je Luka v solo izvedbi predstavil dvojno osebnost mobitela Sony Ericsson Satio,

  Ana pa je odkrivala čare mobitela Samsung Omnia II.

  Snemanje prvih treh filmčkov je potekalo na lokaciji, izbrali smo enega Mobitelovih centrov Ljubljana. Ga prepoznaš? 

  Pozorno smo spremljali odzive in upoštevali želje, kritike in nasvete.HTC Desire je začrtal novo pot, sledila je selitev v studio ter na belo ozadje. To je bil prvi filmček v katerem smo podrobno predstavili Android OS. Še pred objavo predstavitve, smo na FB strani omogočili tudi vpogled v zakulisje. Luka je ugotovil, da je HaTeCe Dizajr vrhunski mobitel. Mogoče res preprosto povezuje a pot do kave z Ano vseeno ni bila tako enostavna.

  Naslednjo epizodo je prevzela Ana, Luka pa se je javil iz Pariza. Punce mislimo na vse, zato v filmčku najdeš kup koristnih nasvetov pred dopustom

  Se nadaljuje ...


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1385
24. september 2013
Po poteh naših video predstavitev, 1. del
Novice