• /PublishingImages/Gameloft-Android-NY2011-sale.jpg

  Praznična razprodaja Gameloft iger na Android Marketu in v App Store

  23. september 2013 - Alja Isaković

  Prazniki so čas obdarovanja in letos se je podjetje Gameloft odločilo, da nas bo razveselilo s posebno novoletno razprodajo: za omejen čas lahko vse njihove igre, kot npr. Order & Chaos, Asphalt 6, Modern Combat, UNO in druge na Android Marketu kupiš le za 0,79 €. 21 priljubljenih iger je znižanih tudi za iPhone, iPad in Mac uporabnike.

  Znižane vse Android Gameloft igre

  Gameloft je znan po kakovostnih mobilnih igrah, zato se ti splača izkoristiti praznično razprodajo na Android Marketu, ki bo trajala predvidoma le nekaj dni. V spodnjem videu si lahko pogledaš kratko predstavitev iger, ki so vključene v razprodajo, celoten seznam znižanih iger pa je na voljo na uradnem blogu.

  Za omejeno obdobje 24-ih ur bo po znižani ceni na voljo tudi najnovejša Gameloft streljačina Modern Combat 3: Fallen Nation (podrobnosti o tej akciji bodo objavljene na uradni  Twitter, Facebook in Google+ strani).

  Znižanja tudi v iTunes App Store in Mac App Store

  Seveda pa pri Gameloftu niso pozabili tudi na iOS oz. Mac uporabnike. Čez praznike lahko tudi v App Store za 0,79 € kupiš 21 izbranih iger za iPhone, iPad ali Mac. V akcijo je npr. vključena najnovejša igra The Adventures of Tintin (ki sovpada z izidom filma z istim imenom), pa Silent Ops, James Cameron’s Avatar, The Settlers, Gameloft Action Pack in še mnoge druge kakovostne igre. Podroben seznam in povezave do znižanih iger najdeš na uradnem blogu.

  Če si do sedaj zaradi (pre)visoke cene okleval/a pri nakupu katerekoli izmed omenjenih iger, je sedaj vsekakor pravi čas, da izkoristiš praznični popust in svoj Android telefon ali iNapravo opremiš s svežo zalogo iger :-)


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

23. september 2013
306
24. september 2013
Praznična razprodaja Gameloft iger na Android Marketu in v App Store
Aplikacije
Android, iOS