• /PublishingImages/Instyle_home.jpg

  Preizkusi novo pričesko z aplikacijo InStyle

  24. september 2013 - Tehnik

  Z brezplačno aplikacijo InStyle lahko preizkusimo kako nam pristajajo pričeske in barve las, ki krasijo glave ameriških zvezdnic, še preden se odpravimo k frizerju. Potrebno je le naložiti svojo fotografijo, pri čemer jo lahko vzamemo iz galerije, posnamemo (če imamo iPad 2) ali pa jo pridobimo iz Facebooka, saj nam InStyle omogoča dostop do našega računa.

  Ko je fotografija naložena, aplikacija zazna obliko obraza, ki pa jo lahko še dodatno prilagajamo, da različne pričeske čim bolje pristojijo. V brezplačni različici izbiramo med 50 pričeskami slavnih, za več pa je potrebno odšteti za polno različico. Ko izberemo novo pričesko, se le-ta pojavi na naši fotografiji, a to je šele začetek stylinga. Prilagajanje pričeske je preprosto; ko se na fotografiji pojavi pričeska zvezdnice, z dvojnim klikom vklopimo urejanje, nato pa z vlečenjem točk pričesko prilagodimo svojemu obrazu. Za preobrazbo je dobro uporabiti fotografijo, kjer gledamo naravnost. Spreminjamo lahko tudi barvo pričeske, rezultate preobrazbe pa shranimo v galerijo na iPadu ali delimo s prijatelji.

  V aplikaciji si lahko ogledamo tudi preobrazbo zvezdnic, od njihovih začetkov pa vse do danes, dostopamo do naših fotografij “prej in potem” in najljubših stilov.

  Če želite preizkusiti več kot 50 pričesk, je na voljo tudi plačljiva verzija z več kot 200 pričeskami.

  Aplikacija InStyle za iPad je na voljo v Apple App Storu.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1536
24. september 2013
Preizkusi novo pričesko z aplikacijo InStyle
Aplikacije
iOS