• /PublishingImages/WP7-tehnik.jpg

  Preizkusite Windows Phone 7 kar na svojem računalniku

  24. september 2013 - Tehnik

  Za vse resne navdušence nad mobilnimi tehnologijami so spodaj na voljo navodila ter povezave do orodij, s katerimi lahko na vašem osebnem računalniku preizkusite prihajajoči Microsoftov operacijski sistem Windows Phone 7. Vsa orodja, ki jih potrebujete za "igranje" s sistemom, so na voljo brezplačno.Kaj potrebujemo:Postopek:
  1. Prenesite in namestite si Windows Phone 7 Development Kit, pustite vse privzete opcije in po uspešni namestitvi ponovno zaženite računalnik.
  2. Zaženite Microsoft Visual Studio 2010 Express, iz menija "File" izberite "New Project" ter kliknite "OK" za odprtje privzete predloge.
  3. Pritisnite F5 za zagon emulatorja in pred vami se bo pojavila že delujoča različica sistema.
  4. Ker pa je priložena slika operacijskega sistema kar se tiče funkcionalnosti precej okrnjena, bomo uporabili odklenjeno sliko sistema, in sicer na naslednji način: Zaprite emulator in Visual Studio ter v mapo "vašDisk:\Program Files\Microsoft SDKs\WindowsPhone\v7.0\Emulation\Images", skopirajte Windows Phone 7 ROM (WM70Full.bin), ki ste si ga prenesli na začetku navodil. V tej mapi se nahaja tudi (prvotna) slika sistema z imenom "WM70C1.bin". Preimenujte jo v "WM70C1.old", novo sliko, ki smo jo pravkar skopirali, preimenujte iz " WM70Full.bin" v "WM70C1.bin". S tem postopkom smo v bistvu le zamenjali privzeto sliko okrnjenega sistema z odklenjenim.
  5. Ponovno odprite Visual Studio in odprite nov projekt kot v točki 2, ter z F5 zaženite emulator.

  Sedaj lahko mirno raziskujete vmesnik, pregledujete spletne strani v brskalniku, se poigrate s koledarjem, skratka dobite boljši vpogled, kaj nam prinaša Windows Phone 7.

  vir: gizmodo.com


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1294
24. september 2013
Preizkusite Windows Phone 7 kar na svojem računalniku
Aplikacije
Windows Phone 7