• /PublishingImages/SS-MM-Pomoc.jpg

  Prenovljeni moj.mobitel.si

  24. september 2013 - Tehnik

  Z današnjim dnem prenovljeni moj.mobitel.si (nič več v Beta različici) prinaša veliko novosti in aplikacij, ki ti bodo zagotovo prišle prav. Spodnje tri so brezplačne in zelo uporabne. Še to, spodnje povezave bodo delovale le, če že uporabljaš moj.mobitel.si. Če ne, pohiti in se registriraj, je popolnoma brezplačno ;) Če ob raziskovanju nove strani naletiš na kakšen problem ali pa imaš kakšen predlog, nam piši na moj@mobitel.si.

  Zagotovo se ti je že kdaj pripetilo, da je tvoj mobitel izginil, mogoče je ostal doma ali pa se je celo izgubil. V tem primeru ti pomagata aplikaciji Preusmeritve ali pa Pomočnik ob odstotnosti. Preusmeritve si vključiš, ko si na območju, kjer ni signala ali pa imaš mobitel izklopljen. Ta možnost preusmeri le glasovne klice. A pozor, kljub temu, da je storitev brezplačna, preusmerjene klice vseeno plačaš po ceniku (enako, kot bi plačal ti, če bi klical številko, kamor je preusmerjen klic). Pomočnik ob odsotnosti pa preusmeri dohodne klice in na številko, ki jo izbereš, pošlje tudi kopijo vseh prejetih SMS-sporočil.

  V primeru izgube mobitela ostaneš tudi brez podatkov na mobitelu. Preden se to zgodi, uporabi M:Rokovnik in hitro ter preprosto izdelaj kopijo podatkov, ki jih imaš na mobitelu. Tako tvoji podatki vedno ostanejo shranjeni in so na voljo, ko jih potrebuješ (menjava SIM-kartice, zamenjava ali izguba mobitela,...)

  Domačo stran moj.mobitel.si lahko prilagodiš svojim potrebam. Iz spodnjega seznama aplikacij si izbereš 3, ki vsebujejo zate najbolj pomembne podatke. Seveda lahko aplikacije po želji dodajaš in odstranjuješ s svojega seznama.

  Vse podrobne informacije pa seveda najdeš v zavihkih. Vsak zavihek ima svoj namen, na hitro bom predstavil le glavne funkcije.

  PORABA

  Zavihek poraba omogoča pregled porabe na tvoji telefonski številki. Zakupljene količine, Moneta, poraba za pretekle mesece ... na desni strani najdeš obrazec za vključitev E-razčlenjenega računa, s katerim je vpogled v porabo še bolj podroben.

  TOČKE POVEZANOSTI

  Tu lahko spremljaš, kaj se dogaja s točkami, ki jih zbiraš. Preveriš lahko, kdaj si točke prejel/a, koliko jih je in do kdaj veljajo. Na ta način boš točke pravočasno izkoristil/a za ugodnosti in popuste.

  MOJE RAZMERJE

  Vsi podatki o tvoji naročnini (trajanje, nastavitve, naslov za pošiljanje računov). Med drugim se tu nahajata tudi PIN in PUK koda. Ob menjavi mobitela se tu nahajajo tudi nastavitve za pravilno delovanje določenih funkcij.

  APLIKACIJE

  Zavihek aplikacije ponuja izbiro vseh koristnih aplikacij na moj.mobitel.si. Prav vse so koristne in prijazne do uporabnika. Predlagam, da preveriš, kaj ponujajo in se odločiš, katera ti pride prav.

  POMOČ

  Vsa vprašanja v zvezi z našo ponudbo, mobiteli, storitvami, ceniki, vse to lahko najdeš že z nekaj kliki. V primeru dodatnih vprašanj so na desni strani še vse naše kontaktne informacije, kamor se lahko obrneš in ti bomo z veseljem pomagali.

  Upamo, da ti je nova stran moj.mobitel.si všeč, predvsem pa, da ti bo kdaj prišla prav ;)

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1516
24. september 2013
Prenovljeni moj.mobitel.si
Aplikacije