• /PublishingImages/wphone7_235.png

  Čas za prijavo aplikacij in idej za natečaj M:Windows Phone 7 se izteka

  24. september 2013 - Tehnik

  Petek, 11. 2. 2011, je še zadnji dan za prijavo na natečaj M:Windows Phone 7. Tokrat se lahko za vroče Windows Phone 7 telefone in denarne nagrade poteguješ tako z aplikacijami kot z idejami, s prijavo pa si lahko med drugim zagotoviš mesto na ekskluzivni delavnici za razvijalce, ki jo bo vodil Microsoft.

  Bogate nagrade tako za ideje kot za aplikacije

  Aplikacije in ideje bodo tokrat tekmovale v treh kategorijah: informativne vsebine, zabavne aplikacije in poslovne aplikacije.

  Štiri najboljše in najbolj priljubljene aplikacije v vsaki kategoriji bodo nagrajene s telefonom Windows Phone 7, strokovna žirija pa bo podelila še denarne nagrade v skupni vrednosti 8.000 EUR. Najboljše aplikacije se bodo potegovale tudi za nagradni sklad 25.000 EUR na regijskem natečaju.

  Telefon Windows Phone 7 bo prejela tudi najboljša ideja za aplikacijo po izboru strokovne žirije.

  Do petka je čas za prijavo

  Le do petka, 11. 2. 2011 imaš torej še čas, da prijaviš svojo aplikacijo ali idejo na natečaj M:Windows Phone 7, se pomeriš z drugimi slovenskimi razvijalci in kreativci ter se poteguješ za bogate nagrade.

  S prijavo si zagotoviš tudi mesto na delavnici za razvijalce v naslednjem tednu, dobiš možnost testiranja svojih aplikacij na Windows Phone 7 aparatih in izkoristiš podporo, ki jo v okviru natečaja nudi podjetje Microsoft.

  Dodatne podrobnosti o natečaju dobiš na uradni strani natečaja, izziv pa lahko sprejmeš  že danes z izpolnjeno prijavnico.

  Natečaj M:Windows Phone 7


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1501
24. september 2013
Čas za prijavo aplikacij in idej za natečaj M:Windows Phone 7 se izteka
Novice
Windows Phone 7