• /PublishingImages/Nokia-800-Blue.jpg

  Prve slike Nokie 800

  24. september 2013 - Tilen Žagar

  Microsoftova številka 1, Steve Ballmer, obljublja predstavitev kupa novih oknastih Nokij na konferenci Nokia World naslednji teden.  Nokia 800 oziroma Sea Ray bo vsekakor ena izmed njih in kot se to na internetu rado zgodi, predčasno so se pojavile prve računalniško generirane slike "osemstotice".

  3.7 palčni AMOLED zaslon, 1.4 gigaherčni procesor in 8 MP kamera bodo svoj prostor našli v ohišju, ki bo na voljo v 3 različnih barvah, modri, črni in rožnati. Vsi stranski gumbi (zaklep, glasnost, fotoaparat) so na desni strani telefona, na zaslonu pa je videti 2 novi ikoni, Nokia Navigation in Nokia Music. Na istartedsomething.com so ugotovili tudi, da je font na sliki Nokia Pure in ne Segoe WP, ki je sicer privzeta pisava v Windows Phone 7.

  Kako vse bo Nokia prikrojila Windows Phone 7, koliko telefonov s tem operacijskim sistemom bo predstavila (Sabre, Lumia, Ace?) in ali bo Nokia 800 zares izgledala kot na zgornjih slikah pa bo jasno naslednji teden v Londonu. Dogajanje bomo vsekakor pozorno spremljali tudi na Tehniku.

  vir: pocketnow.com

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1756
24. september 2013
Prve slike Nokie 800
Novice
Windows Phone 7