• /PublishingImages/Samsung_Dropbox_gift.jpg

  Samsung bo z Dropboxom radodaren na večjemu številu naprav

  23. september 2013 - Alja Isaković

  Kot kaže, Samsung in Dropbox ostajata v dobrih prijateljskih odnosih, saj bo letos širši nabor Samsungovih mobitelov in tablic, računalnikov ter pametnih fotoaparatov ponujal brezplačen prostor za samodejno shranjevanje posnetih slik in videov v oblaku.

  Dropbox se dobro razume s Samsungovimi mobilnimi napravami

  Galaxy Note II je bil prvi Samsungov telefon, ki je bil lani deležne globoke integracije z Dropboxom v foto in video galeriji in seveda do 50 GB brezplačnega Dropbox prostora za dve leti. To je za večino uporabnikov več kot dovolj za vse slike in video posnetke ter ostale dokumente. Velikodušne ponudbe so bili lani deležni tudi priljubljeni pametni telefon Samsung Galaxy S III, Androidni fotoaparat Samsung Galaxy Camera ter nove tablice Tab in Note.

  Med mobiteli bo lahko letos v dodatnem prostoru v Dropbox oblaku užival še pred kratkim predstavljen Samsung Galaxy Grand, seveda pa lahko pričakujemo, da bo isto veljalo tudi za letošnje modele Note, Galaxy S in Tab. Od marca naprej bodo Dropbox integracije deležni še Samsungovi računalniki in fotoaparati iz družine Samsung Smart Cameras.

  Kot glavno prednost integracije Samsung in Dropbox navajata možnost samodejnega nalaganja fotografij in videov, s čemer se znebimo potrebe po zamudnih prenosih s kablom ali SD spominskimi karticami. Tudi sama na Android mobitelih z veseljem uporabljam to funkcijo, saj ponuja najhitrejši način za prenos slik iz mobitela na različne naprave.

  HTC prav tako z dodatnim Dropbox prostorom

  Velja spomniti na to, da Samsungovi Android mobiteli niso edini, ki se lahko pohvalijo s posebno Dropbox ponudbo. Lanski HTC-jevi mobiteli s HTC Sense 4+, med katerimi je gotovo najbolj priljubljen HTC One X, ponujajo do 25 GB brezplačnega Dropbox prostora za dve leti. Verjetno bodo s to ponudbo nadaljevali tudi letos.

  Dropboxu, ki je že novembra presegel 100 milijonov uporabnikov, je gotovo v interesu, da nas čim bolj navadi na shranjevanje dokumentov v oblaku. V tem tednu so bogatemu naboru aplikacij za mobilne in druge naprave dodali še različico za Windows 8 in Windows RT, ki bo dobrodošla pridobitev za lastnike tablic Microsoft Surface RT in ostale prihajajoče tablice z Windows 8/RT.

  V kakšnih odnosih si pa ti z Dropboxom? Ga uporabljaš za samodejno shranjevanje na mobitelu posnetih slik in videov v oblak?


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

23. september 2013
448
24. september 2013
Samsung bo z Dropboxom radodaren na večjemu številu naprav
Aplikacije
Android