• /PublishingImages/samsung-meet_new_galaxy-may2012.jpg

  Samsung Galaxy S III bo predstavljen 3. maja

  23. september 2013 - Alja Isaković

  Če že nestrpno pričakuješ najavo letošnjega paradnega konja Samsungove družine Galaxy, si na koledarju zabeleži datum 3. maj. Skrivnostno vabilo na predstavitev, ki se bo odvijala v Londonu, ne razkriva prav veliko. Dobra novica pa je, da bo na dan dogodka za vse radovedneže na voljo tudi video prenos v živo.

  Samsung: Come and Meet the New Galaxy (Maj 2012)

  V zadnjem času se je po spletu širilo kar nekaj govoric o možnih datumih predstavitve, pojavilo se je celo neuradno vabilo z domnevno sliko novega Galaxy-ja. Pričakovanja so po ogromnem uspehu telefona Galaxy S II nedvomno velika, Samsung pa nam je sedaj končno ponudil uradno vabilo na predstavitev.

  O Samsung Galaxy S III sicer zaenkrat še ni veliko znanega. Pojavljajo se predvsem ugibanja o štiri-jedrnem čipu ARM Cortex A9 Exynos, 11,81 cm oz. 4,65 palčnem (morda celo 4,8 palčnem) AMOLED zaslonu, podpori omrežju LTE, to pa je tudi skoraj vse. No, predvidevamo lahko tudi, da bo nov Galaxy poganjal Android 4.0 Ice Cream Sandwich, vprašanje pa je, ali bo operacijski sistem obogaten tudi s kakšno novejšo različico vmesnika TouchWiz.

  Najbolje bo torej, da se pustimo presenetiti in počasi začnemo odštevati dneve do velike predstavitve. Zaenkrat tudi še ni znano, ali bo nov Galaxy res imenovan Galaxy S III, ali se bo morda po zgledu iPad-a imenoval le "novi Galaxy", ali morda celo kaj tretjega. Gotovo bo veliko ugibanj spodbudila tudi posebna izbira oblik, barv in tekstur na objavljenem vabilu (imaš morda ti kakšno teorijo?).

  Če torej nestrpno pričakuješ novo Samsungovo Android zverino, se ne pozabi čez dobra dva tedna v četrtek, 3. maja ob 20.00 po našem času (19.00 po Londonskem) vključiti v prenos, ki naj bi bil na voljo na strani http://global.samsungtomorrow.com/ in https://www.facebook.com/SamsungMobile. Se že veseliš? :)

  Vir: IntoMobile

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

23. september 2013
342
24. september 2013
Samsung Galaxy S III bo predstavljen 3. maja
Novice
Android