• /PublishingImages/attachment.ashx-1.jpeg

  Capture the Rainbow – ujemite mavrico na vsaki fotki!

  24. september 2013 - Tehnik

  Skittles je pred kratkim predstavil svojo prvo mobilno aplikacijo za Android platformo, s katero želijo mavrično zabavo iz njihove oglaševalske kampanje prenesti tudi na mobilne telefone. Aplikacija Capture the Rainbow omogoča, da v objektiv tvojega fotoaparata na mobilniku vedno ujameš zabavne mavrice ali Skittles bonbone in tako popestrene motive hitro deliš s prijatelji na Facebooku ali drugimi oboževalci priljubljenih sadnih bonbonov.

  Mavrična norija, ki je to poletje vladala na spletu predvsem zaradi viralnega videa »Double Rainbow«  je torej dosegla tudi Android. Z aplikacijo Capture the Rainbow lahko dvojno mavrico fotografiraš kjerkoli in kadarkoli. Najprej izbereš ustrezno mavrico, primerno za tvoj izbran motiv, nato pa jo z dotikom zaslona oblikuješ, povečaš, pomanjšaš in zavrtiš. Fotke pokrajine lahko na primer opremiš s klasičnim mavričnim lokom, prijatelju na žuru pa dodaš mavrične laserje, ki mu streljajo iz oči. Vse fotke se shranijo v tvojo mobilno galerijo na telefonu, če želiš, pa aplikacija omogoča tudi hitro objavo na Facebooku.

  Preprosta, a zabavna aplikacija prihaja izpod prstov slovenskih avtorjev - podjetja Renderspace, kateremu je naročnik Wrigley po uspehu Facebook aplikacije Skittlify zaupal izdelavo svoje prve Android aplikacije za blagovno znamko Skittles.

  Aplikacijo najdeš v Android marketu pod ključno besedo »Skittles«. Še lažje pa, če proprosto skeniraš spodnjo QR kodo.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1422
24. september 2013
Capture the Rainbow – ujemite mavrico na vsaki fotki!
Aplikacije
Android