• /PublishingImages/DioDic.jpg

  Slovar za lastnike Omnij 7

  24. september 2013 - Tilen Žagar

  Samsung je vse lastnike Omnij 7 razveselil z novo aplikacijo. Tokrat gre za slovar, ki znanje črpa iz zbirke Collins, prosto dostopne tudi prek interneta na http://www.collinslanguage.com/.

  DioDict, kot se aplikacija imenuje, vsebuje celo serijo slovarjev, poleg privzetega Cobuild Advanced tudi vse mogoče večjezične kombinacije angleščine, nemščine, francoščine, italjanščine in španščine. Tako kljub precej zajetni začetni namestitvi ob uporabi potrebujete aktivno podatkovno povezavo.

  Odlikuje pa jo uporaben in lep vmesnik (razen vnos gesel kdaj malce zaostaja za prehitro tipkovnico), kjer lahko hitro iščete in izbirate po in med slovarji, gesla pa si lahko organizirate in shranite na "kartice". Pri rezultatih si lahko ogledate samo definicijo ali primere, na voljo pa imate tudi zgodovino vaših iskanj. Skratka, odličen in priročen vsestranski slovar na telefonu.

  Ker se aplikacija skriva v Samsung Zone je na voljo samo za lastnike njihovih telefonov in je zastonj. Če Microsoft ne pusti proizvajalcem lepotičiti sistema po svoje, se bo bitka za kupce očitno prenesla na ekskluzivne aplikacija. Jaz nimam nič proti :)


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1698
24. september 2013
Slovar za lastnike Omnij 7
Novice
Windows Phone 7