• /PublishingImages/playstation-phone-300x300.jpg

  Sonyjev odgovor na iPhone

  24. september 2013 - Tehnik

  V zadnjem času je kar nekaj podjetij s svojimi modeli pametnih mobitelov začelo slediti poti, ki jo je tlakoval Apple. Zasloni na dotik, velika zbirka aplikacij in nasploh hitrim delovanjem naprav. Gigant elektronskih naprav Sony pa se zadeve lotuje na rahlo drugačen način.

  Nekateri viri navajajo, da v sodelovanju z Ericssonom razvijajo pametni mobitel, s katerim bo mogoče prenašati in igrati igre namenjene igralni konzoli Playstation, s katerim se nameravajo zoperstaviti Applovem prodiranju na igralni trg.

  Veliko igričarskih podjetij, med njimi tudi velikani Capcom in Square Enix se namreč pridružujejo izdaji svojih iger na Applovi platformi, kar predstavlja resno grožnjo prenosnim igralnim konzolam Playstation Portable in Nintendo DS.

  Sony pravi, da bo njihov Playstation mobilnik deloval v navezi z njihovo najnovejšo spletno medijsko platformo, kot odgovor na iTunes, ki bo v Ameriki začela delovati še v tem mesecu. Sam mobilni telefon pa naj bi bil na voljo enkrat letos. Cena kot tudi ostale specifikacije pa zaenkrat ostajajo še neznanka.


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1276
24. september 2013
Sonyjev odgovor na iPhone
Novice