• /PublishingImages/SportyPal1.png

  SportyPal

  24. september 2013 - Damjan Jagar

  SportyPal je enostavna aplikacija  na tvojem mobitelu, s pomočjo katere spremljaš svoje športne aktivnosti. Podpira RIM Blackberry, Apple iPhone, Android, Windows Mobile, Java Micro Edition platforme in je tako primeren za Acer, Apple, Asus, BlackBerry, Gigabyte, HP, HTC, Huawei, i-mate, LG, Motorola, Nokia, O2, Palm, Pantech, Samsung, Sharp, SonyEricsson, T-Mobile in Toshiba znamke mobitelov.

  Aplikacijo aktiviraš, ko začneš s tekom, kolesarjenjem, hojo, rolanjem ali podobno vadbo. Z samo dvema klikoma se bodo podatki prebrani preko vgrajenega GPS sprejemnika (ali s pomočjo zunanje GPS enote in posredovanjem podatkov preko Bluetootha) začeli vpisovati v log, na zemljevid pa se bo vrisovala tvoja pot, premagana razdalja, tempo in porabljene kalorije. To ne bo vplivalo na ostale funkicije tvojega mobitela, tako da lahko še vedno poslušaš glasbo, opravljaš klice in sprejemaš sporočila.

  Ko končaš vajo oziroma trening, se zbrani podatki shranijo v tvoj mobitel. Kasneje lahko podatke pregledaš, jih primerjaš z drugimi vajami ali preveriš svoje najboljše dosežke. SportyPal bo predstavil vsako vajo v zemljevidu, pripravil elegantno grafično karto tvojega gibanja in predstavil povzetke informacij. SportyPal je zasnovan tako, da ti pomaga izboljšati tvojo učinkovitost v že prej omenjenih športih.

  Svoje vadbe, rezultate ter zemljevide poti lahko enostavno deliš tudi s prijatelji. Vajo enostavno preneseš iz mobitela na splet. Prijatelji si bodo tako lahko ogledali tvojo pot, porabljen čas, premagane višine in podobne informacije. Pot si lahko enostavno prenesejo tudi na svoj mobitel ali ostale navigacijske naprave v obliki datoteke gpx.

  Aplikacijo za svoj model/znamko mobitela si lahko preneseš z obiskom spodnjih povezav.

  Uradna stran: www.sportypal.com


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
582
24. september 2013
SportyPal
Aplikacije
Android