• Spremembe naročniških paketov s 1. avgustom

  24. september 2013 - Tehnik

  S 1. avgustom prenavljamo pakete z vključenimi količinami storitev, torej pakete Itak Džabest in Povezane. Spremenili smo višino naročnine in količine vključenega prenosa podatkov. Slednje smo prilagodili dejanskim količinam prenosa velike večine uporabnikov omenjenih paketov. Podrobne spremembe si lahko ogledate na spletni strani.

  Uporabnikom, ki prenašate izrazitejše količine podatkov, predlagamo izbiro ene izmed dodatnih podatkovnih opcij (Mobilni internet). S 1. 8. bomo promocijsko za obdobje enega leta 50 % znižali cene dodatnih podatkovnih količin v kombinaciji s paketi Itak Džabest ter Opti in Super Povezani. Tako bo dokup 100 MB stal 2 EUR, 500 MB 4,50 EUR in 1 GB podatkov v domačem omrežju 6 EUR na mesec.

  Vsi uporabniki Mobitelovih naročniških paketov imate tudi omogočen dostop do najsodobnejše tehnologije HSPA+. S prenovo pa bomo uporabnikom paketov z vključenimi količinami približali tudi omrežje NeoWLAN, saj imajo vsi novejši mobiteli podporo omrežjem WiFi. Tudi uporaba NeoWLAN-a bo v promocijskem obdobju od 1. avgusta 2010 v vseh paketih z vključenimi količinami brezplačna.

  Prenovljeni paketi še vedno vključujejo velik nabor storitev, hkrati pa s spremembo bogatimo naročniške pakete. Vsaj do konca leta 2010 bosta tako tudi brezplačni storitvi Mobilna TV in Integral. Pri slednjih storitvah je podatkovni prenos brezplačen oziroma sestavni del storitve in se ne odšteva iz zakupljenih količin. Prav tako velja, da je dostop do Mobilnega Planeta v domačem omrežju brezplačen.

  V zadnjem času smo prejeli mnoge želje po razširjeni ponudbi pametnih mobitelov. Popularnost pametnih mobitelov hitro narašča, nabavna cena slednjih pa je bistveno višja od običajnih. Sprememba paketov bo omogočala ugoden nakup mnogih sodobnih mobitelov.

  Dodatne povezave:


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

24. september 2013
1367
24. september 2013
Spremembe naročniških paketov s 1. avgustom
Novice