• /PublishingImages/EuroBasket-app-ostalo.jpg

  Spremljaj EuroBasket na svojem mobitelu!

  30. september 2013 - Alja Isaković

  Te že kaj grabi košarkaška vročica? EuroBasket, evropsko prvenstvo v košarki, se bo po Sloveniji odvijalo od srede, 4. septembra pa vse do 22. septembra. Za lažje spremljanje razporedov in izidov tekem ter vseh pomembnih novic, bo v teh dneh obvezna oprema mobilna aplikacija za Android, iOS in Windows Phone naprave, ki ti lahko pomaga tudi pri navijanju.

  Aplikacija EuroBasket

  Uradno aplikacijo EuroBasket brezplačno najdeš v trgovini Google Play za Android naprave, v App Store za iOS naprave in tržnici za Windows Phone 8 mobitele. Aplikacija v vseh treh različicah ponuja vse informacije, ki jih potrebuješ za spremljanje prvenstva.

  Ob prvem zagonu te aplikacija pozove k izbiri domače ekipe; tu seveda ni dvoma, izbrati je treba slovenske fante! Nato pa lahko kjerkoli in kadarkoli prebiraš zadnje novice s prvenstva in občuduješ košarkaške mojster v galeriji slik. Najbolj zanimiv del aplikacije je seveda oddelek z razporedi vseh tekem po datumih. Za vsako dvojico je že na voljo zgodovina preteklih srečanj, po odigranih tekmah pa bodo dodane podrobnosti o srečanju. Za nas bo te dni najbolj zanimiva skupina C, v kateri se bomo v sredo ob 21ih srečali s Češko reprezentanco, dan za tem pa s Španci.

  Aplikacija EuroBasket ponuja tudi podrobne tabele izidov za vsako skupino, ki jih bomo v prihodnjih dneh pozorno spremljali. Pravi košarkaški navdušenci boste v živo pozorno spremljali tudi statistike o igralcih in ekipah, ki seveda čakajo na prva srečanja. Aplikacija seveda ponuja še podrobne informacije o igralcih vsake izmed ekip. Če boš med srečneži, ki boste naše fante spodbujali tudi v živo na katerem izmed petih prizorišč po Sloveniji, ti bodo prav prišle tudi podrobne informacije o vsakem izmed prizorišč.

  Pod nastavitvami aplikacije v Android in iOS različici se skriva še en bonbonček, imenovan "Fan mode", ki ti bo prišel prav ob navijanju. Pri izbiri ekipe v tem oddelku se ti čez zaslon mobilne naprave prikaže zastava izbrane države, s katero enostavno prikažeš svojo pripadnost. No, mobiteli se verjetno z igrišč ne bodo tako dobro videli, kakšne večje tablice pa že.

  Nagradna igra EuroBasket

  Če si želiš začutiti navijaško, timsko in adrenalinsko vzdušje na tribunah košarkarskih tekem prvenstva EuroBasket 2013 lahko sodeluješ v posebni nagradni igri, kjer bomo razdelili 26 vstopnic za ogled tekem in 3 mobilne telefone Sony Xperia Z.

  Prenos tekem v živo tudi na SiOL TViN

  Z aplikacijo EuroBasket boš torej vedno na tekočem z razporedom tekem. Če boš v ključnih trenutkih kje na poti, si lahko prenose v živo ogledaš kar na računalniku, tablici ali mobitelu s pomočjo storitve SiOL TViN. Storitev naročniki SiOL TV verjetno že dobro poznate, saj redno omogoča spremljanje različnih športnih prireditev v živo na območju Slovenije.

  Paket EuroBasket

  Da mobilno spremljanje EuroBasketa ne bo povzročalo dodatnih stroškov in da boste o tekmah lahko poklepetali z vsemi svojimi prijatelji, lahko v teh dneh aktivirate poseben paket EuroBasket, ki za 21 € (naročniki storitev SiOL) ali 27 € (naročniki storitev Mobitel) na mesec ponuja neomejene klice v vsa slovenska omrežja, neomejena sporočila SMS/MMS in 1 GB prenosa podatkov v promocijskem obdobju. Vse podrobnosti o tej posebni ponudbi najdeš na Mobitelovih straneh.​

   


   


  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

30. september 2013
1864
8. september 2014
Spremljaj EuroBasket na svojem mobitelu!
Novice
Android, Windows Phone 8, iOS