• /PublishingImages/happy-talking_tom.jpg

  Talking Tom Cat bo s prijatelji zaigral v animirani seriji Talking Friends

  23. september 2013 - Alja Isaković

  Talking Tom Cat, simpatični govoreči maček, ki prebiva na marsikateri Android ali iOS napravi, bo tako prestopil prag mobilne aplikacije in s prijatelji odkrival svet. Serijo bosta soustvarjala Disney in slovensko podjetje Outfit7, ki je zakrivila tudi celotno serijo Talking Friends aplikacij. Na spletu si lahko sedaj že ogledamo prvi promocijski filmček.

  Vsi mladi po srcu bomo lahko dogodivščine Toma in njegovih prijateljev spremljali na strani Disney.com, na Disney YouTube kanalu in preko mobilnih aplikacij Talking Friends.

  Za podjetje Outfit7 je risana serija vsekakor izjemna priložnost. Na tem področju so tako prehiteli priljubljeno aplikacijo Angry Birds in podjetje Rovio, ki prav tako intenzivno dela na širitvi izven meja mobilnih naprav. Jezni ptiči na finskem odpirajo celo svoj zabaviščni park, a v lastni animirani seriji še niso zaigrali. Sicer pa je Disney v preteklosti že uporabil aligatorja Swampyja iz aplikacije Where's My Water? za produkcijo spletnih filmčkov.

  Outfit7 je v nedavnem intervjuju za Guardian razkril tudi, da so aplikacije iz družine Talking Friends presegle že 360 milijonov prenosov, skupno pa imajo kar 100 milijonov mesečnih aktivnih uporabnikov. Glede na veliko število zvestih Tomovih oboževalcev lahko pričakujemo, da bo tudi risana serija dobro gledana. Kdo ve, mogoče pa ravno Tomu in prijateljem kot prvim likom iz mobilnih aplikacij uspe preboj na televizijske zaslone, morda celo na filmska platna!

  Podjetju Outfit7 vsekakor želimo obilo uspeha in se že veselimo ogleda risane serije :)

  Veseli Talking Tom (vir: Outfit7)

  comments powered by Disqus

 Catalog-Item Reuse ‭[1]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[3]‬

 Catalog-Item Reuse ‭[2]‬

23. september 2013
353
24. september 2013
Talking Tom Cat bo s prijatelji zaigral v animirani seriji Talking Friends
Aplikacije