Bojte se živih mrtvecev

/PublishingImages/bojte-se-zivih-hero.jpg

Bojte se živih mrtvecev (Fear the Walking Dead) od 22. avgusta na AMC

Serija Bojte se živih mrtvecev je nastala kot spremljevalna serija izredno priljubljenih Živih mrtvecev, ki bodo oktobra zakorakali v sedmo sezono. Postavljena je v čas začetka zombipokalipse, medtem ko so Živi mrtveci gledalca vrgli v okužen svet. Če serije še niste gledali, si do ponedeljka lahko privoščite še maratonski ogled, saj ima prva sezona le šest delov, v drugi pa smo si jih doslej lahko ogledali sedem.
Druga polovica druge sezone štarta v ponedeljek 22. avgusta ob 3:00 in 22:00 na kanalu AMC.


 

Zombiji v DKino, Pickbox in HBO Go

Za ljubitelje zombijev se najde nekaj poslastic tudi v videotekah: tako sta v DKino na voljo španska grozljivka Snemaj!, posneta skozi kamero novinarske ekipe, ki spremlja gasilce na nočni smeni, a se nenadoma znajde v karanteni, in nadaljevanje Snemaj! Snemaj!. Bolj na komično stran poseže film Dobrodošli v deželi zombijev, ki je na voljo v Pickbox in v kateri moči združi raznolika ekipa preživelih, ne manjka pa niti romance in uporabnih nasvetov. Te ponudi tudi horror komedija Skavti proti zombijem, o kateri pa smo že pisali.


 

Zombiji v Ljutomeru in po svetu

Ljutomer se vsako poletje spremeni v prestolnico groze, saj ob zaključku Grossmannovega festivala fantastičnega filma in vina mesto zavzamejo zombiji. Začne se z maskiranjem v dopoldanskih urah in pohodom v popoldanskih. Ljutomerski pohod je sicer med manjšimi, saj so večji, kot je bil t.i. zombie walk leta 2013 v Čilu, masovni dogodki. Po ulicah Santiaga se je tako sprehodilo okrog 15.000 ljudi.


 

Kako postati zombi

Do noči čarovnic in pusta je še daleč, a spodnji nasvet je dovolj preprost in kratek, da bo do takrat ostal v spominu.


 

Foto: AMC

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. avgust 2016
3125
19. avgust 2016
Bojte se živih mrtvecev