Le še nekaj dni nas loči od šeste sezone Igre prestolov

/PublishingImages/GoT-2016-hero.jpg

Jon Sneg je mrtev. Daenerys spozna močnega moža. Cersei ponovno vidi svojo hči. To je zaenkrat ves uraden sinopsis prvega dela šeste sezone, ki bo na sporedu na HBO v ponedeljek 25. 4. že ob 3. zjutraj in bo prek storitve HBO GO brezplačno dostopen vsem.

Zdaj smo se torej vsi znašli na neznanem teritoriju, tudi bralci knjig, saj šesta sezona poseže tudi v zgodbo naslednje knjige, ki jo George R.R. Martin še piše. Ustvarjalci serije naše tipanje v temi dobro izkoriščajo, še posebej se trudijo z zatrjevanjem, da je Jon Sneg mrtev. Pa je res? Poglejmo, kaj so namignili v napovednikih.

 

Sprehod skozi galerijo obrazov iz Hiše črne in bele pravzaprav ne pove nič, sprožil pa je množico ugibanj. Vsak obraz bo tako ali drugače pristal v katakombah, Jon Sneg pa se pojavi med Joffreyem in Tyrionom kot zadnji med mrtvimi ali pa prvi med živimi.

Tudi prvi napovednik ne razkrije nič novega, Jon Sneg še vedno leži mrtev, skozi napovednik pa nas popelje glas Maxa von Sydowa, ki je v tej sezoni dobil vlogo vrana s tremi očesi.

 

Te dni je HBO objavil verjetno zadnji obširnejši napovednik, saj se je pred kratkim v Los Angelesu odvila premiera do začetka predvajanja pa je sta le še slaba dva tedna. V zadnjem napovedniku je Jon Sneg (seveda) še vedno mrtev, črna Sansa se želi maščevati Boltonom, Daenerys je v ujetništvu, a tudi Dothrakom se ne piše dobro, Jamie očitno gre z vojsko in Tyrelli po Margaery, pojavi se nova rdeča svečenica, Tyrion se sooči z zaprtimi zmaji in zagotovo se obeta vojna z Belimi hodci.

 

Ostale napovednike, fotografije in zanimivosti povezane s šesto sezono so zbrane na Facebook strani serije Igra prestolov.

Prvi del Igre prestolov bo predvajan:

  • 25. aprila ob 03.00h in 20.00h na HBO-ju
  • 25. aprila ob 21.00h na kanalu HBO 3

Od jutranjih ur 25. aprila bo dostopen na HBO GO in od 25. aprila na HBO OD.

Vir fotografij: HBO

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. april 2016
2934
13. april 2016
Le še nekaj dni nas loči od šeste sezone Igre prestolov