Ne spreglejte na TV

/PublishingImages/ne-spreglejte-tv-0306-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Razgibano življenje samskih (How To Be Single) v DKino

Za uvod v bolj poletne dni se prileže nekaj lahkotnejšega, komičnega, morda romantičnega. Če ste za, se z Dakoto Johnson, zvezdnico filma 50 odtenkov sive, in komičarko Rebel Wilson podajte v svet samskih in žuranja. Rebel Wilson seveda poskrbi za pravo dozo humorja, ne manjka pa niti rušenje klišejev tovrstnih filmov.


 

Fargo v Pickbox

Kaj pa nekaj povsem drugačnega? Temačno, zavito in pretresljivo kriminalko? Triler Fargo po scenariju in v režiji Joela in Ethana Coena je dobil dva oskarja in velja za enega najboljših primerov spreobračanja žanra o morilcih in policajih. Pred dvema letoma je na osnovi filma začela nastajati nič manj čislana istoimenska serija, ki ponudi še bolj neverjetne zaplete. Tako film kot prva sezona serije sta na voljo na Pickboxu.


 

Spuži na suhem (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water) v HBO Go

Ko zlobni pirat ukrade skrivni recept, se mora Spuži podati na kopno. Ljubitelje risank o Spuževih digodivščinah čaka še ena pustolovščina v stilu že znanega, a kot zmeraj povsem nepredvidljivega. Če risank ne poznate, morda najprej poglejte kakšno krajšo, da ne boste preveč presenečeni. Zabavna risanka je namenjena otrokom od 6 let naprej, ampak tudi odrasli lahko v njej najdejo veliko humorja. Spuži na suhem je v HBO Go samo še do nedelje, 5. junija, kjer ga najdete v kategoriji Zadnja priložnost.


 

Zaključek resničnostnih šovov MasterChef Slovenija in Big Brother na POP TV in Kanalu A

Četrtek 9. junija boste vsi, ki spremljate resničnostne šove, zelo zasedeni. Najprej se bosta ob 20. uri pomerila finalista MasterChefa na POP TV, ob 21. uri pa še peterica superfinalistov Big Brotherja na Kanalu A.

Evropsko prvenstvo v nogometu na TV SLO 2

Tekme evropskega nogometnega prvenstva, ki se bo odvijalo med 10. junijem in 10. julijem, boste lahko spremljali na drugem programu RTV Slovenija. V petek 10. junija bo na sporedu prva tekma med Francijo in Romunijo. Že v četrtek pa si lahko ogledate koncert, s katerim vas bo Davida Guette, tudi avtor uradne pesmi letošnjega prvenstva, z gosti poskušal spraviti v pravo razpoloženje za prihajajoče prvenstvo. Prenos koncerta iz Pariza bo ob 22.50 na TV SLO 2.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. junij 2016
3005
3. junij 2016
Ne spreglejte na TV