Ne spreglejte na TV

/PublishingImages/revenant-tv-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Povratnik (The Revenant) v DKino

V začetku leta najbrž niste mogli zgrešiti debate o tem, ali si je Leonardo DiCaprio res zaslužil oskarja in ali je brutalen film o preživetju v divjini veliko umetniško delo ali zgolj poveličevanje estetike nasilja. Poltretjo uro dolg film zahteva precej od gledalca, a je vizualno osupljiv, še posebej v visoki ločljivosti, kot je na voljo v DKino.


 

Finale Lige prvakov na POP TV

V soboto 28. maja se bosta v finalu Lige prvakov v Milanu pomerila Real Madrid in Atlético Madrid. Tako bomo v finalu imeli tudi Slovenca, saj vrata Atlético Madrida čuva Jan Oblak. Prenos bo na POP TV ob 20h.

Eno žlahtno doživetje na Planet TV in planet.si

V nedeljo 29.5. se bo zgodil sklepni dogodek tretje sezone Ene žlahtne štorije. Celotno osrednjo prireditev v Vili Vipolže boste lahko spremljali na planet.si med 13h in 15h, z občasnimi vklopi tudi na Planet TV, prvič že ob 10h. Več si preberite na spletni strani Ene žlahtne štorije.

Pogum (Brave) v Pickbox

Pixarjeva risanka Pogum predstavi eno najbolj samozavestnih in neodvisnih Disneyevih princesk. Merida seveda prav tako povzroči kup težav, med drugim mamo spremeni v medveda. Risanka je v videoteki Pickbox v izteku, tako da jo že najdete v kategoiriji Zadnja priložnost oziroma Zadnjih sedem dni.


 

Žarišče (Focus) v HBO Go

Will Smith je še zmeraj eden največjih filmskih zvezdnikov, a zadnja leta svoje karizme v filmu ni upravičil. Žarišče je izjema v seriji manj odmevnih filmov, napet in pogosto komičen triler o prevarantih. Smith igra mojstra prevare Nickyja, ki vzame mlado Jess v uk. Slednjo igra Margot Robbie, ki je zaslovela z Volkom z Wall Streeta in jo bomo poleti spet videli ob boku Smitha v stripovskem Odredu odpisanih kot noro Harley Quinn. Žarišče bo na HBO Go in HBO OnDemand od sobote, 28. maja.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
27. maj 2016
2994
27. maj 2016
Ne spreglejte na TV