Ne spreglejte na TV: Batman proti Supermanu, Pomočnika ravnatelja, Samo bedaki in konji, poletje v Sloveniji

/PublishingImages/te-teden-tv-batman-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Batman proti Supermanu: Zora pravice (Batman v Superman: Dawn of Justice) v DKino

Po Batmanovi trilogiji v režiji Christopherja Nolana je vlogo viteza teme prevzel Ben Affleck, režijo novega filma, kjer se sreča s Supermanom pa Zack Snyder (300, Jekleni mož). Snyder nadaljuje Nolanovo tradicijo temačnih pogledov na superjunake, Batmanu in Supermanu pa se končno pridruži še superjunakinja Wonder Woman. Prvo filmsko soočenje dveh največjih stripovskih junakov je bil eden najbolj napovedovanih filmov leta in čeprav ni dosegel pričakovanj, najbrž ne boste videli večjega spektakla.


 

Pomočnika ravnatelja (Vice Principals) v HBO Go

Zvezdnik in avtor nove serije je Danny McBride. Če ste njegov oboževalec, potem niste še ničesar zamudili, saj je bil na sporedu le en del. Če ga ne marate, vam tudi ta serija zagotovo ne bo všeč. Če pa ga še ne poznate, si le oglejte prvi del, ampak bodite pripravljeni na vse, predvsem pa na žalitve. McBride uživa v vlogah glasne, nadležne zgube, ki najde edino zadovoljstvo v tem, da se izživlja nad drugimi. V tej seriji je eden od dveh naslovnih pomočnikov ravnatelja, ki nista izbrana za napredovanje, zato združita moči, da bi se maščevala izbranki, pri tem pa ne znata presoditi kako slabe odločitve sprejemata.


 

Samo bedaki in konji (Only Fools and Horses) v Pickbox

Pickbox je znan po pestrem izboru starejših serij, med drugim so na voljo tudi vse sezone nepozabne britanske komedija iz osemdesetih. Če še ne poznate bratov Del Boya in Rodneya Trotterja, je zdaj pravi čas, da si ogledate njune dogodivščine. Serija je doživela tudi slovensko priredbo z nanizanko Brat bratu, ki pa žal ni navdušila. V središču zgodbe sta brata, ki nenehno kupujeta in prodajata skoraj vse, saj sta ves čas prepričana, da bosta »ta čas prihodnje leto milijonarja«.


 

Poletni slovenski filmi v Voyo

Poletje je čas zabave in veselja in čeprav se slovenskega filma drži sloves zamorjene drame, je naša državna filmografija tudi polna odličnih komedij (ali pa vsaj dram z elementi humorja), ki se pogosto odvijajo poleti. Na Voyo imajo trenutno dober izbor, ki vključuje: Poletje v školjki, Poletje v školjki 2, To so gadi, Učna leta izumitelja Polža, Pot v raj, Petelinji zajtrk, Izlet, Dvojina, Vloga za Emo, Naš avto in za nameček še nič kaj smešno, a vseeno poletno Idilo.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. julij 2016
3079
22. julij 2016
Ne spreglejte na TV: Batman proti Supermanu, Pomočnika ravnatelja, Samo bedaki in konji, poletje v Sloveniji