Ne spreglejte na TV: Dekliščina, Sol zemlje, Galavant, Mačka in pes, Red Bull Air Race

/PublishingImages/Ne-spreglejte-tv-dekliscina-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Dekliščina (Bridesmaids) v HBO Go

Komedijo o ženski, ki se znajde na precej neugodni točki v življenju, nato pa postane družica najboljše prijateljice in prevzame organizacijo dekliščine, je zakuhala druščina odličnih ameriških igralk in komičark, režiral pa Paul Feig. Pod Feigovo taktirko so nastali tudi novi Izganjalci duhov, ki bodo kmalu tudi v naših kinih. Dekliščina je z odličnimi šalami tako navdušila, da je prejela celo dve nominaciji za oskarja, a najbolj jo bodo cenili tisti, ki prisegajo na nekoliko črn humor. Na voljo od 16. 7.


 

Sol zemlje (The Salt of the Earth) v DKino

Dokumentarec o brazilskem fotografu Salgadu si oglejte na čim večjem ekranu, saj je vizualno osupljiv. Nekatere njegove fotografije si lahko ogledate tudi v živo, saj je trenutno v Mestnem muzeju in Galeriji Jakopič v Ljubljani razstava njegovih del Geneza.


 

Galavant v Pickbox

Serija Galavant zagotovo sodi na spekter bizarno, gre namreč za mešanico muzikala in komedije v stilu Mela Brooksa, dogajanje pa je postavljeno v srednji vek. Viteza Galavanta zapusti dekle in se poroči s hudobnim, bogatim kraljem, zato se Galavant preda obupu in pijači. A ko po pomoč pride princesa iz druge dežele, njegov oproda vidi priložnost za povratek Galavanta. V seriji se med drugim pojavijo tudi Kylie Minogue, Ricky Gervais in Weird Al Yankovich. Na voljo od 15. 7.


 

Mačka in pes (The Voices) v Voyo

Ryan Reynolds je letos navdušil z Deadpoolom, antijunakom s pikrim humorjem, o katerem smo na Tehniku že pisali. A svoj okus za bizarnost je pokazal že v filmu, kjer igra tovarniškega delavca v majhnem mestu, ki se pogovarja z živalmi. A ne kot dr. Doolitle, mačka ga namreč nagovarja k, milo rečeno, psihopatskemu ravnanju, medtem ko ga pes poskuša ohraniti na pravi poti.


 

Red Bull Air Race na Kanalu A

V nedeljo se bo 14 najboljših akrobatskih pilotov pomerilo v Budimpešti na progi na Donavi, med njimi tudi Slovenec Peter Podlunšek. Leteli bodo tudi pod najstarejšim mostom v mestu. Prenos na Kanalu A se bo začel ob 15.10, spodaj pa si lahko ogledate posnetek iz lanske tekme.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
15. julij 2016
3069
15. julij 2016
Ne spreglejte na TV: Dekliščina, Sol zemlje, Galavant, Mačka in pes, Red Bull Air Race