Ne spreglejte na TV: Denarne igre, Angie Tribeca, Sostanovalka, Skečoholiki

/PublishingImages/TV-denarne-igre-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Denarne igre (Money Monster) v DKino

Zasedba filma je impresivna, saj je film režirala Jodie Foster, v glavnih vlogah pa sta George Clooney kot voditelj finančne oddaje in Julia Roberts v vlogi njegove producentke. Po tem, ko Clooneyjev lik priporoči nakup delnic, ki nato nepričakovano propadejo, pride v studio oborožen vlagatelj, ki zahteva odgovore. In voditelj mu jih je prisiljen poiskati ter razkriti, kaj se je pravzaprav zgodilo.


 

Angie Tribeca v HBO Go

Odlična serija je nastala pod taktirko znanega komika Steva Carella (40-letni devičnik, Jebeš novice, Pisarna) in njegove žene, tudi komičarke, Nancy Carell. Angie Tribeca po tipu humorja spominja na britansko serijo Cloth (ki smo jo prav tako spremljali na HBO), saj je večina šal zasnovanih na direktnem razumevanju prenesenih pomenov in sprevračanju žanrskih stalnic. Tako denimo že v koncu špice ugotovimo, da zvok krika ne pripada uvodni glasbi, temveč se eden od policistov vsakič poškoduje. V glavni vlogi je Rashida Jones, ki je zaslovela v seriji Parki in rekreacija. Prva sezona Angie Tribeca je bila na HBO Go na voljo le kratek čas, tako da pohitite, saj si prva dva dela druge sezone lahko ogledate le do 21. oktobra


 

Sostanovalka (Single White Female) v Pickbox

Meglena jesenska jutra in večeri so pogost spremljevalec kriminalk, pa tudi znamenje, da bo več časa za ogled filmov. V kina je prevkar prišel triler posnet po istoimenski knjižni uspešnici Dekle na vlaku, doma pa si lahko ogledate nekoliko starejšo, a nič manj napeto kriminalko Sostanovalka z Bridget Fonda v glavni vlogi. Ko se programerka Allison raziide s fantom, si poišče sostanovalko v podobi Jennifer Jason Leigh, a njuno prijateljstvo kmalu ogrozi precej neobičajno vedenje nove stanovalke.


 

Skečoholiki v Voyo

Oddaja kljub znanim stand up komikom na odru v središče postavi skeče. Jernej Celec, Sašo Stare, Gašper Bergant in Aleš Novak, ki ustvarjajo oddajo, pred vsakim prispevkom posamezne teme še dodatno pokomentirajo. Nove epizode Skečoholikov bodo na voljo vsak petek v Voyo. Dolžina oddaje je ravno prava za kratek oddih, saj traja okrog 20 minut. Ali ponudijo Skečoholiki humor po vašem okusu, pa presodite sami, saj je prvi del na voljo brezplačno.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
14. oktober 2016
3196
14. oktober 2016
Ne spreglejte na TV: Denarne igre, Angie Tribeca, Sostanovalka, Skečoholiki