Ne spreglejte na TV: Finale EURO 2016, Pobeseneli Max, Najbolj jezen človek v Brooklynu, Rožnati panter

/PublishingImages/tv-predlogi-0807-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Pobesneli Max: Cesta besa (Mad Max: Fury Road) v HBO Go

Akcijsko nabita postapokaliptična zgodba se vrača več kot trideset let po originalni različici. A tokrat so oder prevzele ženske s Charlize Theron na čelu, ki se uprejo tiraniji, v boju za preživetje pa jim na pomoč priskočita še Max in Nux, psihotičen bojevnik sistema, ki so se mu uprle. Film je letos pobral šest oskarjev in bo navdušil tudi ljubitelje avtomobilov z množico predelanih lepotcev. Več o njih si preberite tukaj.


 

Finale evropskega prvenstva v nogometu na TV SLO 2

Nedeljski večer bo večina preživela za TV ekrani, saj bo na sporedu finale med Portugalsko in Francijo. Prenos na SLO 2 se začne ob 20. uri, tekma pa uro kasneje. Ali bo domačinom uspelo?

Najbolj jezen človek v Brooklynu (The Angriest Man in Brooklyn) v DKino

Ko Henry Altmann izve, da ima le še 90 minut življenja, se odpravi do sorodnikov, znancev in prijateljev, da bi se pobotal. Robin Williams je v eni svojih zadnjih vlog v polni formi, hrupen in zabaven. Če pogrešate Igro prestolov in še posebej Tyriona, boste veseli Petra Dinklaga v vlogi njegovega brata. Več o tem filmu in karieri Robina Williamsa pa preberite v članku na Tehniku, ki je bil napisan ob njegovi smrti avgusta pred dvema letoma.


 

Rožnati panter (The Pink Panther) v Pickbox

Serija komičnih filmov o dogodivščinah inšpektorja Clouseauja je kot nalašč za poletne dni. A ne se zmotiti, pravi Clouseau je le eden – Peter Sellers. Zato si oglejte filme Rožnati panter, Rožnati panter vrača udarec, Vrnitev Rožnatega panterja, Maščevanje Rožnatega panterja, Sled Rožnatega panterja, medtem ko lahko novejši različici z Stevom Martinom mirno izpustite.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. julij 2016
3053
8. julij 2016
Ne spreglejte na TV: Finale EURO 2016, Pobeseneli Max, Najbolj jezen človek v Brooklynu, Rožnati panter