Ne spreglejte na TV: Iskanje pozabljive Dory, Soba, Afera, Stereotip

Igor Harb in Tamara Harb 25. november 2016
/PublishingImages/TV-dory-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Iskanje pozabljive Dory (Finding Dory) v DKino

Čeprav je filmski studio Pixar zadnja leta nekoliko razočaral z nadaljevanji (Avtomobili 2, Pošasti z univerze), je Iskanje pozabljive Dory povsem zasluženo nadaljevanje Reševanja malega Nema. Pozabljiva ribica se prične spominjati otroštva in se odpravi iskati starše, Nemo in Marlin pa ji sledita. Bonus je zabavno vključena Miša Molk v slovenski sinhronizaciji.


 

Soba (Room) v HBO Go

Lanska dobitnica oskarja za najboljšo žensko vlogo Brie Larson je na filmski sceni že dolgo in ima kljub šele sedemindvajsetim letom za sabo že bogato kariero. V filmu Soba, za katerega je lani prejela oskarja, je odlično upodobila ugrabljeno mlado žensko, ki je leta zaprta v sobi s svojim sinom in snuje pobeg. Zaznamovala pa bo tudi Marvelov svet, saj bo kot Stotnica Marvel prva Marvelova junakinja s samostojnim filmom. Wonder Woman iz konkurenčne DC Comics bo tako končno dobila družbo.

Na voljo od naslednjega tedna.


 

Afera (The Affair) v Pickbox

V Pickbox je sedaj na voljo tudi tretja sezona priljubljene serije Afera o izvezakonskem razmerju. V glavnih vlogah serije, ki na varanje (in veliko širšo zgodbo) pogleda iz vseh štirih zornih kotov so Dominic West, Ruth Wilson, Joshua Jackson in Maura Tierney, v tretji sezoni pa se jim pridruži še nov pomemben lik.


 

Stereotip v Voyo

V kina je pravkar prišel nov film Damjana Kozoleta, Nočno življenje, v Voyo pa je na voljo njegov starejši film Stereotip, v katerem se je Magnifico (za glasbenika nič kaj stereotipno) izkazal kot odličen igralec. In ko smo ravno pri Magnificu, TV Slovenija je nedavno premiereno predvajala dvodelni dokumentarec Charlatan Magnifique o njegovi karieri, ki je sedaj že na voljo v njihovem arhivu.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. november 2016
3257
25. november 2016
Ne spreglejte na TV: Iskanje pozabljive Dory, Soba, Afera, Stereotip