Ne spreglejte na TV: Kung fu panda 3, Žur pred Božičem, Izgubljeni v vesolju in Ujeti

/PublishingImages/ne-spreglej-tv-1208-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Kung fu panda 3 (Kung Fu Panda 3) v DKino

Prijeten in zajeten mojster kung fuja Po tudi v tretji pustolovščini navduši in nasmeji. To pot se spoprime z zlobnim mojstrom Kaiem, ki se vrne iz onostranstva obračunati z vsemi mojstri kung fuja. Hkrati končno spozna svojo biološko družino in skupaj se naučijo, kaj pravzaprav pomeni biti družina.


 

Žur pred božičem (The Night Before) v HBO Go

Ethan, Isaac in Chris si vsako leto v božičnem času privoščijo noč zabave. A to je njihovo zadnje božično popotovanje, saj bo Isaac (Seth Rogen) dobil otroka, Chris pa je postal športni zvezdnik. V filmu ne manjka nerodnih situacij in romantičnih scen, v stranskih vlogah pa najdemo tudi obilo znancev iz TV serij: Mindy Kaling (Pisarna, Mindy se dogaja), Jillian Bell (Deloholiki), Lizzy Caplan (Mojstri zabave, Masters of Sex), Tracy Morgan (SNL, 30 Rock). Zabava v slogu filmov Setha Rogena (Napumpana, Zadetki: Ananas express) je zagotovljena, v HBO Go od 13. avgusta.


 

Izgubljeni v vesolju (Across the Universe) v Pickbox

So vam všeč Beatli, šestdeseta in ljubezenske zgodbe? Izgubljeni v vesolju je eden redkih odličnih muzikalov zadnjih let, z dobrim petjem, odlično glasbo in zgodbo, ki je postavljena v spreminjajočo se družbo šestdesetih, v vrtincu katere se znajdeta mlada ljubimca. Dober izbor za poletne večere.


 

Ujeti (Ófærð/Trapped) v Voyo

Če za serijo še niste slišali, pa ste najverjetneje za zadnji film avtorja te islandske serije Baltasarja Kormákurja, Everest, o tragični ekspediciji na streho sveta, ki je bil pri nas lani prava uspešnica. Narava je tudi v seriji izredno pomemben dejavnik, ki še potencira občutek utesnjenosti in neizbežnosti, saj je dogajanje postavljeno v zakoten islandski kraj, kjer najdejo razkosano truplo, snežna nevihta pa mesto odreže od preostalega sveta, tako da ne morejo računati na pomoč (ali pobegniti). Policija sumi, da je morilec na trajektu, ki je pravkar prispel iz Danske, a kapitan jim pri tem niti malo ne pomaga. Ob vsem tem pa ima glavni policist še kopico osebnih težav, saj je domov prispela bivša žena z novim partnerjem. Po ogledu prvega dela boste zagotovo ujeti tudi vi. Trenutno je v videoteki prvi del na voljo brezplačno, skupaj z dvema švedskima serijama, Jordskott in Ängelby. Vse tri najdete v novem razdelku Skandinavske serije.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. avgust 2016
3116
12. avgust 2016
Ne spreglejte na TV: Kung fu panda 3, Žur pred Božičem, Izgubljeni v vesolju in Ujeti