Ne spreglejte na TV: OI Rio 2016, Batman, Vojna zvezd, Castle, Seks na eks

/PublishingImages/ne-spreglejte-tv-oi-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Otvoritev olimpijskih iger na TV SLO 2

Kmalu se bo začelo zares, danes ponoči ob 00:50 se bodo namreč z otvoritvijo začele letošnje poletne olimpijske igre v Riu. Zastavonoša slovenske olimpijske reprezentance na otvoritveni slovesnosti bo jadralec Vasilij Žbogar. Če boste ponoči že spali, si lahko posnetek otvoritve ogledate v soboto ob 10:30 prav tako na TV SLO 2. Navijati pa lahko začnete v soboto ob 13:30, ko bo Živa Dvoršak nastopila v kvalifikacijah za streljanje z zračno puško.

Ne pozabite na akcijo Tvitajmo za naše, v okviru katere bo Telekom Slovenije ob 20.000 zbranih tvitih opremljenih z uradno značko (#TvitajmoZaNase, #TvitajmoZaNaše, #potvrio, #TvitamZaNase, #riovnas in #riovmeni.) prispeval 10.000 evrov sredstev Fundaciji za športnike iz socialno ogroženih okolij.

Batman: Ubijalska šala (Batman: The Killing Joke) v DKino

Eden najbolj kultnih in kontroverznih grafičnih romanov o Batmanu je dočakal animirano priredbo in ob tem ni izgubil niti malo ostrine ali kontroverznosti. Film predstavi Jokerjev začetek in njegov najbolj diaboličen načrt, kako zlomiti policijskega komisarja Gordona in izzvati Batmana na končni spopad. Tako kot stripovska različica tudi animirani film ni primeren za otroke, pravzaprav še manj kot Odred odpisanih, v katerem se prav tako pojavi Joker in je ravno prišel v kina. Ubijalska šala predstavlja tudi vrnitev Marka Hamilla, ki je Jokerju posojal glas v številnih animiranih serijah v zadnjih 20 letih, a se je pred par leti poslovil, ker je bilo to preveč naporno za njegov glas.


 

Vojna zvezd: Sila se prebuja (Star Wars: The Force Awakens) v HBO Go

Od Sila se prebuja, Vojna zvezd ni več serija filmov s katero obujamo spomine na otroštvo, saj smo zakorakali v novo, napeto trilogijo, ki je obudila vse, kar je bilo najboljšega, zraven pa dodala spektakularno akcijo in intrigantno novo generacijo likov. Na čelu filma je mlado dekle Rey, ki je odraščala na puščavskem planetu, nenadoma pa se znajde v središču galaktične vojne. Podobno kot Luka Skywalkerja v izvirni trilogiji jo očitno čaka spektakularna usoda. V HBO Go od 7. 8.


 

Castle v Pickbox

Sedem sezon priljubljene serije o pisatelju kriminalk Ricku Castle, ki se detektivki Kate Beckett pridruži pri preiskavi umorov, je od avgusta na voljo tudi v Pickboxu. Kate je družba na terenu na začetku seveda odveč, a sčasoma Castlova pomoč postane nepogrešljiva.


 

Seks na eks (Walk of Shame) v Voyo

Če dramo prometnih zastojev raje spremljate na TV zaslonu ali se vam zdi, da je vaš dan po včerajšnjem žuranju res naporen, potem sedite, si odpočijte in oglejte ta film. Televizijska voditeljica Meghan se po celonočnem žuranju znajde v neznanem predelu Los Angelesa, brez telefona, avta in denarnice. Poskus, da pride pravočasno na razgovor za službo na drugem koncu mesta, se spremeni v boj za preživetje, zabavno popotovanje pa zaznamuje prometni zamašek, ki ga je povzročilo zaprtje glavne mestne vpadnice zaradi obnove. To pa je tema, ki je to poletje blizu prebivalcem prestolnice.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. avgust 2016
3104
5. avgust 2016
Ne spreglejte na TV: OI Rio 2016, Batman, Vojna zvezd, Castle, Seks na eks