Ne spreglejte na TV: Priklicano zlo, Westworld, Angeli in demoni, Preden greš

/PublishingImages/ww-naslovna-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Priklicano zlo 2 (The Conjuring 2) v DKino

Ker se počasi, a vztrajno približujejo dnevi, ko bodo jutra in večeri zaviti v meglo, v kateri se lahko skrivajo nenavadne stvari, je čas za grozljivke. V DKino najdete ravno pravšnjo za uvod v mesec grozljivk, takšno klasično, z duhovi. In čeprav gre za drugi del, ne skrbite, nič niste zamudil. S prvim delom sta namreč povezana le glavna junaka, iskalca duhov, Lorraine in Ed Warren, ki tokrat raziskujeta primer z zlim duhom obsedene deklice v Londonu. Warrenova sta med najbolj slavnimi raziskovalci nadnaravnega, čeprav so številni podvomili v njuno uspešnost in iskrenost. Film sicer temelji na njunih zapisih, vendar predvsem za inspiracijo, saj gre za klasično grozljivko.


 

Westworld v HBO Go

V ponedeljek bo na sporedu drugi del HBO-jeve spektakularne ZF serije Westworld, v katerem bomo po vseh razkritjih prvega dela povsem drugače gledali na glavne junake. Prvi del je še vedno brezplačno na voljo na HBO Go in si ga lahko ogledate tudi, če nimate naročnine na HBO. Serija je postavljena v robotski zabaviščni park prihodnosti, ki simulira Divji zahod, obiskovalci pa si tam lahko privoščijo vse, od seksa do strelskih obračunov; roboti naj bi vse skupaj pozabili in vsakič znova sledili scenariju. Ampak a je res tako? Med vrhunsko igralsko zasedbo med drugim najdemo Anthonyja Hopkinsa, Eda Harrisa, Evan Rachel Wood, Jamesa Marsdena in Thandie Newton. Več o seriji si preberite v predstavitvenem članku.


 

Angeli in demoni (Angels & Demons) v Pickbox

Naslednji teden pride v kina že tretji film o dogodivščinah profesorja Langdona, ki je zaslovel v romanu Da Vincijeva šifra, pisatelja Dana Browna. V filmih ga upodobi Tom Hanks, ki se bo vrnil tudi v Infernu. A medtem ko čakate na nove zaplete, si lahko v Pickbox ogledate film Angeli in Demoni, ki je sicer drugi film po vrsti, a je nastal po Brownovi prvi zgodbi o profesorju. V Angelih in demonih Langdona za pomoč prosi Vatikan, ko Iluminati med volitvami novega papeža ugrabijo kardinale.


 

Preden greš (Before We Go) v Voyo

Za zaključek še nekaj romance. Chris Evans ni le igralec, ki upodablja Stotnika Ameriko, temveč tudi režiser in glavni igralec prikupne romantične drame. S tem je dokazal, da je »kos« Batmanu, saj je Ben Affleck tudi uspešen režiser s filmi, kot so Misija Argo, Mesto in prihajajoči Live by Night. Zgodba je preprosta, a učinkovita: Nick in Brooke se srečata na newyorški železniški postaji. Brooke je zamudila zadnji vlak za Boston in ostala brez mobitela in torbice. Nick ji poskuša pomagati priti nazaj v Boston k možu, a gledalci že od njune prve scene vemo, da sta za skupaj.


 

Foto: © 2016 Home Box Office, Inc. All rights reserved.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
7. oktober 2016
3185
7. oktober 2016
Ne spreglejte na TV: Priklicano zlo, Westworld, Angeli in demoni, Preden greš