Ne spreglejte na TV: Troli, Na kavču pri prijateljih, Kralji poletja, Lepotica in zver

/PublishingImages/tv-zver-h.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Troli (Trolls) v DKino

Troli so bitja, ki so vedno srečna, njihovo veselje lahko ogrozijo le črnogledi trolojedci Bergnovi. Zato živijo troli v skriti vasi, a divje bleščic in plesa polne zabave privabijo tudi nepridiprave in tako se Popi in Veja odpravita na pot, da bi rešila prijatelje. Velik del zgodbe je vpet tudi v glasbo, predvsem priredbe znanih pesmi. V izvirni različici glasova glavnima junakoma posodita Justin Timberlake in Anna Kendrick, v sinhronizirani različici pa Katarina Brodner in Klemen Bunderla.

Troli so na voljo v sinhronizirani in izvirni različici.


 

Na kavču pri prijateljih (Crashing) v HBO Go

Glavni ustvarjalec in igralec serije Pete Holmes je uspešen stand up komik, podkaster in celo Batman, saj v satirični seriji Badman na CollegeHumor igra Batmana. A v HBOjevi seriji je šele na začetku kariere oziroma je nima. Ko ga zapusti žena, je prisiljen nekaj storiti, saj ostane brez vsega, a se poda v svet stand upa. Ker je ostal brez doma, spi pri prijateljih na kavču, v drugem delu denimo pri T. J. Millerju (Deadpool, Silicijeva dolina).


 

Lepotica in zver (Beauty and the Beast) v Pickbox

V kino ta teden pride igrani film Lepotica in zver z Emmo Watson (Harry Potter) v vlogi Belle in Danom Stevensom (Downton Abbey, Legion) v vlogi začaranega kraljeviča oziroma Zveri. V Pickbox pa je na voljo animirana razičica iz leta 1991, ki je bil prvi animirani film z nominacijo za najboljši film na oskarjih.


 

Kralji poletja (The Kings of Summer) v Voyo

Kralji poletja je krasen film o odraščanju, v katerem se trije mladeniči čez poletje odselijo v gozd, kjer si zgradijo hišo, da bi bili čim dlje od staršev, ki jim grenijo življenje. Film je prvenec režiserja Jordna-Vogta Robertsa, ki ima v kinu že nov film, megalomanski zvezdniški Kong: Otok lobanj. Čeprav gre za zgodbo o slavnem King Kongu, je po režiserjevih besedah njegov film tudi pokon klasiki Apokalipsa zdaj!. Razlika med obema filmoma bi težko bila večja, a preskok iz neodvisnih filmov o odraščanju na blockbusterje je zadnji trend v Hollywoodu, saj so tako našli režiserje za prejšnjega Spider-mana, Jurski svet in prihajajočega Thora.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. marec 2017
3374
13. marec 2017
Ne spreglejte na TV: Troli, Na kavču pri prijateljih, Kralji poletja, Lepotica in zver