Ne spreglejte na TV: Zvezdne steze, Kiber klapa, Udarna novica, Amy Adams

Igor Harb in Tamara Harb 18. november 2016
/PublishingImages/star-trek-beyond-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Zvezdne steze: Onkraj (Star Trek Beyond) v DKino

Kapitan Kirk in posadka morajo po napadu zapustiti Enterprise in poiskati zatočišče na bližnjem planetu. Čeprav vesoljskih bitk ne manjka, je med enim od osrednjih spopadov v ospredju dirkanje z motorjem, saj se režiser Justin Lin, najbolj znan po seriji Hitri in drzni, očitno ni mogel povsem odpovedati svoji ljubezni do avtomobilov in motorjev.


 

Kiber klapa (The IT Crowd) v HBO Go

Ekipa tehnične podpore v podjetju dobi novo nadrejeno, ki o računalnikih ne ve ničesar, a uspe s fanti kmalu vzpostaviti bizaren in smešen odnos. Veliko humorja temelji na njenem nepoznavanju področja in spodaj je ena boljših scen, ko ji predstavita internet. To izredno zabavno britansko serijo odlikuje tudi odlična igralska ekipa, na čelu z Chrisom O'Dowdom in Richardom Ayoadeom.


 

Udarna novica (Breaking News) v Pickbox

V hongkongškem akcijskem filmu novinarska ekipa v živo prenaša spopad med bančnimi roparji in policijo, s katerim se podoba policije močno skrha. Celotna akcija lovljenja roparjev se tako spremeni v televizijski šov, v katerem policija poskuša s pomočjo neusmiljene strokovnjakinje za odnose z mediji popraviti svojo podobo. In šele nato ujeti roparje.


 

Filmi Amy Adams v Voyo

V kina je pravkar prišel film Nočne ptice, ki ga je posnel modni magnat in vse bolj uveljavljen režiser Tom Ford. V filmu blesti Amy Adams, ki bo naslednji teden navduševala še v ZF drami Prihod, v videoteki Voyo pa si lahko ogledate še štiri njene filme. Najboljši je zagotovo odlična komedija Počistimo za umorom, v katerem se skupaj z Emily Blunt loti posla čiščenje prizorišč umorov, medtem ko v priredbi Kerouakovega romana Na cesti upodobi lik, ki temelji na Joan Vollmer, odbiti ženi še bolj norega bitnika Williama S. Burroughsa.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. november 2016
3245
18. november 2016
Ne spreglejte na TV: Zvezdne steze, Kiber klapa, Udarna novica, Amy Adams