Ne spreglejte na TV: brezplačne serije na HBO Go, četrtfinale, Zootropolis, Apartma

/PublishingImages/ne-spreglejte-tv-hbo-go-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Pravi detektiv, Skrivna naveza in nova serija Usodna noč brezplačno v HBO Go

Usodna noč bo na sporedu od 11. julija, prvi del pa je že brezplačno na voljo v videoteki in ga najdete v kategoriji Krimi promo. Poleg nove kriminalne serije o študentu, ki ga po tem, ko se zbudi ob mrtvi ženski s katero je preteklo noč žural, obtožijo umora, si lahko brezplačno ogledate še prvi sezoni dveh odličnih kriminalnih serij, Pravega detektiva (True Detective) in Skrivne naveze (The Wire). V prvi blestita Matthew McConaughey in Woody Harrelson, ki preiskujeta serijo ritualističnih umorov v Louisiani, medtem kot je Skrivna naveza itak pri vrhu seznama vsakega ljubitelja kriminalnih serij.


 

Četrtfinale evropskega prvenstva v nogometu na TV SLO 2

Portugalska je prvi polfinalist prvenstva, danes se nadaljuje s tekmo med Walesom in Belgijo. Zagotovo bo najbolj vroče na tekmi med domačini in junaki prvenstva Islandci. Ali jim lahko uspe še enkrat? Četrtfinalne tekme bodo na sporedu do 3. 7., podrobne informacije najdete na spletni strani prvenstva.

Zootropolis (Zootopia) v DKino

Zaenkrat najbolje ocenjena risanka leta se na prvi pogled zdi kot klasična zgodba o majhnem junaku z velikimi sanjami (v tem primeru zajčici), ki se mora dokazati v svetu velikih. Zgodba je precej bolj kompleksna in zanimiva, film pa napet, čustven in tako zabaven, da se boste nasmejali od srca. V DKino od 3. 7. naprej.


 

Apartma (The Apartment) v Pickbox

Romantična komedija o možaku, ki stanovanje posoja nadrejenim za afere, da bi napredoval v službi, se zaplete, ko s šefom osvajata isto punco. Film je prejel pet oskarjev, med drugim tudi oskarja za najboljši film.


 

Foto: © 2014 Home Box Office, Inc. All rights reserved.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. julij 2016
3043
1. julij 2016
Ne spreglejte na TV: brezplačne serije na HBO Go, četrtfinale, Zootropolis, Apartma