Ne spreglejte na TV: nogomet, Creed, Lažna mesta, Smrt v raju

/PublishingImages/ne-spreglejte-nogomet-creed-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Začetek evropskega prvenstva v nogometu na TV SLO 2

Tekme evropskega nogometnega prvenstva, ki bo potekalo med 10. junijem in 10. julijem, boste lahko spremljali na drugem programu TV Slovenija. Danes bo na sporedu prva tekma med Francijo in Romunijo s pričetkom ob 21. uri, prenos se bo začel ob 20. uri. Navijači so že pripravljeni in včasih tudi preveč zagreti, tako je islandski igralec Hafthór Björnsson, ki v Igri prestolov igra Vršaca, Christianu Ronaldu poslal pomenljivo sporočilo. Islandija in Portugalska se bosta srečali v torek, Björnsson pa je Ronaldu zagrozil, da bo v primeru gola, delil usodo Oberyna Martella. A na koncu videa le ni mogel zadržati smeha.


 

Creed: Rojstvo legende (Creed) v DKino

Najbolj zvesto nadaljevanje Rockyja je zgodba o vzponu nove legende, Adonisa Creeda, sina njegovega nekdanjega nasprotnika, mentorja in prijatelja Apolla. Zgodba se vrne na začetek k iskanju tistega, kar je potrebno za zmago in prikaže Stallonovo najboljšo igro v letih.


 

Smrt v raju (Death in Paradise) v Pickbox

Kriminalna serija je postavljena na karibski otok, kamor prispe britanski detektiv, da bi raziskal umor. In čeprav mu okolje ni povšeči, mu nadrejeni na otoku zagotovijo stalno službo. V tretji epizodi četrte sezone igra tudi Katarina Čas.


 

Lažna mesta (Paper Towns) v HBO Go

Prelepo in divje sosedovo dekle Margo končno nameni najstniškemu Quentinu nekaj pozornosti, ko v eni noči prečešeta mesto v divji pustolovščini. A naslednje jutro izgine in Quentin je edini, ki jo lahko najde. Istoimenski roman Johna Greena je postal uspešnica tudi v slovenščini. Film bo v HBO Go na voljo od 12. 6.


 

Zaključek resničnostnega šova Bilo je nekoč na Planet TV

Danes ob 20. uri bo na sporedu finale resničnostnega šova, ki ga vodi Lili Žagar, dogajanje pa bo komentirala tudi obrekljiva trojica oddaje Brez cenzure: Jasna Kuljaj, Špela Grošelj in Denis Toplak.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. junij 2016
3015
10. junij 2016
Ne spreglejte na TV: nogomet, Creed, Lažna mesta, Smrt v raju