Ne spreglejte na TV: nogomet, Jastog, Skavti proti zombijem, Družina za umret

/PublishingImages/ne-spreglejte-tv-skavti-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Evropsko prvenstvo v nogometu na TV SLO 2 in sobotna alternativa

V času prvenstva se seveda gleda nogomet, podroben spored najdete tukaj.. Če v soboto zvečer ne boste razpoloženi za žogo, pa je na TV na voljo pester izbor filmov. Slovenija 1 ponuja Poti, film o potovanju preko avstralske puščave, POP TV klasiko Gladiatorja in Planet TV Klub golih pesti z Bradom Pittom in Edwardom Nortonom v glavnih vlogah. Po koncu tekme pa le preklopite na Kanal A, kjer bo muzikal Rock za vse čase, ki sicer ni nič posebnega, a se splača pogledati, kako se je Tom Cruise prelevil v dolgolasega rock zvezdnika osemdesetih.


 

Jastog (Lobster) v DKino

Kaj se zgodi, če družba ne odobrava samskega stanu? Na to vprašanje nam odgovori film Jastog, dobitnik številnih nagrad, med drugim tudi v Cannesu. V središču zgodbe je samski David, ki ima med bivanjem v hotelu skupaj z drugimi samskimi ljudmi na voljo 45 dni časa, da najde partnerja ali pa bo spremenjen v žival. Bolj nenavadnega filma zlepa ne boste našli.


 

Družina za umret (Married With Children) v Pickbox

Serija je v osemdesetih, ko je prišla na TV, povzročila revolucijo, saj je namesto popolne družine predstavila disfunkcionalno skupnost, prijazno rečeno, precej samosvojih pozameznikov. Čeprav morda ni najbolje prestala preizkusa časa, pa je zabavno pogledati, s čim sta zaslovela Ed O'Neill, zadnja leta godrnjavi Jay v seriji Sodobna družina, in Katey Segal, Gemma v seriji Sinovi anarhije ter seveda Lila v animirani Futurami. V Pickbox so na voljo vse sezone te serije.


 

Skavti proti zombijem (Scouts Guide to the Zombie Apocalypse) v HBO Go

Ta naslov bi lahko bolje opisal film le, če bi ga imenovali Ameriška pita proti Zori živih mrtvecev. Najstniška horror komedija je imela spodoben proračun, tako da so posebni učinki, maska in celotna izvedba solidni. Če so grozljive šale po vašem okusu, pa boste hitro ugotovili iz napovednika.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. junij 2016
3023
17. junij 2016
Ne spreglejte na TV: nogomet, Jastog, Skavti proti zombijem, Družina za umret