Ne spreglejte na TV: osmina finala, Super hudo, 13 ur: Tajni vojaki Benghazija, zaključek sezone HBOjevih serij

/PublishingImages/ne-spreglejte-zakljucekhbo-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Zadnji del sezone Igre prestolov, Silicijeve doline in Podpredsednice v HBO Go

V ponedeljek se bo zaključila šesta sezona Igre prestolov, tretja sezona Silicijeve doline in peta sezona Podpredsednice. Če serij niste gledali sproti, imate čez vikend čas, da nadoknadite, v ponedeljek bo namreč težko brskati po internetu ne da bi naleteli na razkritja o zaključkih sezon. O dogajanju v Igri prestolov smo že pisali, v Silicijevi dolini pa bomo najverjetneje izvedeli, ali se bo Jaredova drzna poteza obrnila proti startupu Pied Piper.


 

Osmina finala evropskega prvenstva v nogometu na TV SLO 2

Po dveh dneh počitka bodo med 25. in 27. na sporedu tekme osmine finala. Podatke o tekmah najdete na spletni strani prvenstva. Kdo se bo torej uvrstil v četrtfinale?

13 ur: Tajni vojaki Bengazija (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi) v DKino

Nepričakovan in smrten napad na ameriško ambasado v libijskem Bengaziju je bil pogosta tema nasprotnikov ameriškega predsednika Obame in takratne zunanje ministrice Clintonove in kazalo je, da bo patriotski film o teh dogodkih ponovno usmeril žarišče na to temo. A film je posnel Michael Bay (Transformerji, Podli fantje), ki ga bolj kot politični prevrati zanimajo eksplozije in spektakularni strelski spopadi.


 

Super hudo (Superbad) v Pickbox

Počitnice so pred vrati in točno to je tudi zgodba najstniške komedije o divji noči, v kateri se po spletu naključij znajdeta srednješolca Seth in Evan. Fanta se odpravita na srednješolsko zabavo, kamor naj bi s pomočjo prijatelja Fogella, ki ima ponarejeno osebno, prinesla tudi alkohol. A ko med nakupovanjem alkohola, trgovino oropajo, se večer spremeni v noro pustolovščino.


 

Foto: © 2016 Home Box Office, Inc. All rights reserved.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. junij 2016
3032
24. junij 2016
Ne spreglejte na TV: osmina finala, Super hudo, 13 ur: Tajni vojaki Benghazija, zaključek sezone HBOjevih serij