Ne spreglejte na TV: zaključek OI, Rio, Vroči Mike XXL, Taksist, V dvoje

/PublishingImages/Ne-spreglejte-rio-hero.jpg

Včasih je težko odkriti, kaj vse se skriva na TV sporedu številnih kanalov in v videotekah, zato smo pripravili izbor zanimivih serij, filmov in oddaj.

Zaključek olimpijskih iger na TV SLO 2

Olimpijske igre se približujejo koncu, pred nami so samo še trije tekmovalni dnevi in štirje slovenski nastopi (v soboto Tina Šutej ob 1:30, Mateja Šimic ob 16:00 in Tanja Žakelj ob 17:30, v nedeljo pa še Anton Kosmač ob 14:30). Zaključna slovesnost bo na sporedu v ponedeljek zjutraj ob 0:55. Če boste takrat že spali, si posnetek lahko ogledate popoldan ob 16:55.
#TvitajmoZaNase še naprej.


 

Rio kompilacija v DKino

Če potrebujete kratek oddih od športnih dogodkov, a vas je olimpijsko mesto navdušilo, so v DKino pripravili izbor filmov, postavljenih v Rio. Za vsakega se najde nekaj. Risanka Rio za najmlajše spremlja domačega ljubljenčka Bluja, ki se brez lastnika znajde v Rio de Janeiru, kjer se mora za preživetje naučiti povsem novih stvari. Rio, ljubezen moja je še eden v seriji omnibusov o velikih mestih, v katerih ekipa režiserjev in filmskih zvezdnikov ustvarja zgodbe kot poklon mestu. V Rio je postavljeno tudi dogajanje akcijske komedije v stilu Bonda Mož iz Ria, v kateri je v glavni vlogi Jean-Paul Belmondo, navdušijo pa tudi prekrasni posnetki samega mesta kot je bilo videti v šestdesetih.


 

Vroči Mike XXL (Magic Mike XXL) v HBO Go

Prvi film pod taktirko režiserja Soderbergha, ki je temeljil na izkušnjah glavnega igralca Channinga Tatuma – ta se je med drugim preživljal tudi kot (eksotični) plesalec – je poleg brhkih plesalcev in klasične romance vključeval tudi družbeni kometar. Nadaljevanje, v katerem ekipa stripitzerjev potuje na zadnji velik nastop, nima teh ambicij, se ne jemlje resno in je bolj ali manj namenjeno zabavi. Poleg Channinga Tatuma lahko v zasedbi prepoznate še Donalda Gloverja iz Šole za prvake, Matta Bomerja iz Ameriške grozljivke, Adama Rodrigueza iz serije CSI: Miami, ne manjka pa niti Joe Manganiello iz serije Prava kri. V HBO Go od 21. avgusta.


 

Taksist (Taxi Driver) v Pickbox

Robert De Niro je pred kratkim praznoval 73. rojstni dan, razveselil pa je tudi obiskovalce in prireditelje filmskega festivala v Sarajevu, saj je osebno prevzel nagrado srce Sarajeva. Na festivalu so si gledalci na velikem platnu lahko ogledali njegovo filmsko klasiko Taksist, ki jo je režiral Martin Scorsese. Letos mineva štirideseta obletnica prihoda tega legendarnega filma v kina, v videoteki Pickbox pa ga lahko najdete v rubriki Filmske klasike.


 

V dvoje v Voyo

Serija V dvoje o dveh mladih parih, pod katero se je podpisal Luk Marčetič, je po mnenju mnogih ena najboljših slovenskih serij, ki bi lahko uspela tudi na mednarodnem trgu. Prvi del je brezplačno na voljo na YouTubu, tako da lahko hitor presodite sami, za celo sezono pa bo treba obiskati Voyo.


 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. avgust 2016
3126
19. avgust 2016
Ne spreglejte na TV: zaključek OI, Rio, Vroči Mike XXL, Taksist, V dvoje